Her geçen gün yenilik getiren Instagram, mesajlaşmaya yönelik yeniliğini duyurdu. İşte yeni özellikler!

Sık sık yeni bir özellik sunan Instagram, mesajlaşmayı kolaylaştıran yeniliklerini duyurdu. Instagram CEO’su: Adam Mosseri, geçen yıl yayınlanan bir videoda Instagram’ın bu yıl mesajlaşmayı geliştirmeye odaklanacağını duyurdu.

Facebook hikayeleri aynı zamanda Instagram’da nasıl paylaşılır?

Bu kapsamda ilk yenilikler kullanıcıların beğenisine sunuldu. Instagram’da gezinirken yeni bir mesajı yanıtlamak için artık DM kutusuna girmenize gerek yok. Yeni güncelleme ile uygulamanın üst kısmındaki bildirimler şeklinde mesajları kontrol edebilir ve hızlı cevaplama özelliği ile cevaplayabilirsiniz.

Instagram yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu

1 1627856622 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Facebook Messenger’daki özellikler Instagram mesajlarına gelmeye devam ediyor. Instagram, kimin çevrimiçi olduğunu göstermek için gelen kutusuna anlık mesajlaşma benzeri profil resimleri eklerken, bir anket özelliği de ortaya çıktı. Ayrıca sessiz komutunu kullanarak sessizce mesaj gönderebilirsiniz.

Grup sohbetine şarkı önizlemeleri gönderebilir, böylece arkadaşlarınızın şarkıların 30 saniyelik önizlemelerini mesaj bırakmadan dinleyebilirsiniz. Spotify, Apple Music ve Amazon’un bu özelliği destekleyeceği söylense de Paylaş düğmesine uzun basarak ana sayfadan çıkmadan en yakın dört arkadaşınızla hızlıca bir gönderi paylaşabilirsiniz.

Instagram, bu özelliklerin çoğunun küresel olarak mevcut olduğunu ve bugünden itibaren müzik paylaşımının kullanılabileceğini duyurdu. Ancak Instagram sözcüsü Christine Pai, Avrupa yasaları nedeniyle @silent anketlerin veya gelen kutunuzun üst kısmında kimin aktif olduğunu gösteren bir özelliğin herkes tarafından kullanılamayacağını açıkladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir