Instagram artık çarkın beğenilerini ve görüntülenmelerini gizlemeye karar verdi. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni işlevin ne zaman geldiği merak konusu oldu.

Instagram ‘Hassas içerik denetimi’ özelliğini yayımladı

Instagram, Reel platformunun sadece beğeni ve izlenmeye odaklandığı verileri kaldırmak için şimdi bir adım daha atıyor. Yaklaşan özelliği daha önce sızdıran hane adı, daha önce Instagram’ın Reels’deki beğeni ve görüntüleme sayısını yakında gizleyebileceğini paylaşmıştı.

Instagram, geçtiğimiz günlerde birçok kullanıcının hala aynı hikayeyi görmesi sorununu çözmeye çalıştı. Hala bu sorundan muzdaripseniz, uygulamayı güncelleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Şu anda Instagram’ın en popüler özelliklerinden biri olan Reels, Instagram’da önemli bir rol oynuyor ancak bazıları Lille’i Instagram’da beğeni ve görüş gösterdiği için eleştirdi. Çünkü zaten çok beğeni alan videoyu insanlar her zaman sadece etki yöntemi için beğeniyor. Sonuç olarak, başka bir daha iyi videonun görüntülenme şansını azaltır, ancak bu sorun yakında ortadan kalkacak gibi görünüyor.

iOS için Instagram indir
Android için Instagram indir

Instagram yetkilileri de yeni özelliği onayladı

Alessandro Palozi’nin tweetine göre Instagram Meta, beğeni sayısını ve izleyici sayısını gizlemek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik, Mark Zuckerberg de dahil olmak üzere Instagram çalışanları tarafından da onaylandı.

Bu özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği henüz bilinmiyor ancak Instagram şu anda test ediyor. Ancak, özelliğin yakında yaygın olarak kullanılabilir olması bekleniyor. Siz bu özellik hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir