BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve BtcTurk kurucusu Kerem Tibuk, Infoset’in yönetim kuruluna katıldılar.

Infoset, tüm destek ve satış süreçlerini tek platformda toplayan bir girişim modeli. Ülkemizde kripto para piyasasının en önemli oyuncuları arasında bulunan BtcTurk tarafından satın alındı.

Satın alma ile birlikte BtcTurk kurucusu ve BtcTurk CEO’su Infoset’in yönetim kuruluna katıldılar. Özgür Güneri yönetim kurulu başkan vekili, Kerem Tibuk ise yönetim kurulu başkanı oldu. Infoset’in hisse sahiplerine bakıldığında ise en büyük pay sahibinin Liberyum Danışmanlık Bilgi Teknolojileri şirketine ait olduğu görülüyor.

Liberyum Danışmanlık Bilgi Teknolojileri’ni araştırdığımızda ise BTCTrader çıkıyor. Hatırlatmak gerekirse BTCTrader, borsa bakıından BTCTürk’ün kullandığı altyapı olarak hizmet veriyor. BtcTurk’ün Infoset satın almasının BTCTrader şirketi üzerinden gerçekleştiği söylenebilir. Konu ile ilgili bir diğer gelişme ise BtcTurk Destek Hizmetleri Anonim Şirketi’nin kurulması oldu. BtcTurk Destek Hizmetleri Anonim Şirketi, Infoset’in en büyük pay sahiplerinden biri olan Liberyum Danışmanlık Bilgi Teknolojileri şirketi tarafından kuruldu.

Kısacası Infoset’i satın alan BtcTrader, satın alma işleminden birkaç gün önce ise BtcTurk Destek Hizmetleri Anonim Şirketi’nin kuruluşu gerçekleştirildi. Samed Düzçay, Sercan Düzçay ve şirketin yatırımcısı olan Benoit L’Huissier tarafından kuruldu. Şirketlerin çağrı merkezi, e-posta, canlı chat/ chatbot, sosyal medya gibi tüm destek ve satış kanallarını tek bir platformdan yönetmelerini sağlayan müşteri servis yazılımı olarak hizmet veriyor.

BtcTurk Destek Hizmetleri Anonim Şirketi’nin kurulması sebebi ile Infoset’in sadece BtcTurk’e hizmet vermektense sahip olduğu müşteriler ile de yoluna devam edebileceği izlenimi edindiğimizi söyleyebiliriz.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir