Infinix, INBook dizüstü bilgisayar serisinin yeni üyesi Infinix INBook X2’i tanıttı. Intel’in 10. nesil işlemcileri ile desteklenen yeni bilgisayar, hafif gövdesi ve güçlü donanımlarıyla dikkat çekti.

Dizüstü bilgisayar sektöründe uygun fiyatlı ve yüksek donanımları ile dikkat çeken Infinix, yeni bir modelini daha tanıttı. Infinix INBook X2 olarak adlandırılan yeni model, 14 inçlik bir ekrana sahip. İnce ve hafif olması ile mobil kullanımı amaçlayanlara kolaylık sunacak olan yeni modelin 1.24 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi. 14,8 milimetrelik inceliği ile kullanımı kolaylaştıran cihaz ekranında ise 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe, 16:9 en boy oranına ve 300 nit parlaklık gibi özellikler sunuyor. Cihazın web kamerasında görüntülü görüşmelerin daha net ve aydınlık yapılabilmesini sağlamak için çift flaşın konulması ilk bakışta dikkat çekiyor.

Infinix INBook X2 özellikleri neler?

Tanıtıma göre kullanıcılar satın alma aşamasında bilgisayarı kişiselleştirebilecek. Dizüstü bilgisayarları Intel Core i3-1005G1, Core i5-1035G1 veya Core i7-1065G7 ile eşleştirebilmek mümkün. Bununla birlikte RAM seçenekleri 8 GB ve 16 GB olarak belirlenmiş. Depolama kısmında ise M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD teknolojisine sahip 256 GB ya da 512 GB gibi iki farklı seçimden birisi yapılabilir. İşlemci tercihine bağlı olarak ise kullanılacak olan ekran kartı ve grafik birimleri değişiklik gösteriyor. Tanıtımda yer alan ifadelere göre i3 ve i5 modellerini seçecek kullanacaklar Intel UHD Graphics, i7 modelini seçecekler ise Iris Plus G7’yi kullanacak.

Infinix INBook X2 1

Windows 11 Home işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan bilgisayarda güvenliği üst düzeye çıkarabilmek adına güç düğmesine gömülmüş bir parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Cihazların satış fiyatı ise i3 modeli için 399 dolar, i5 modeli için 549 dolar, i7 modeli için 649 dolar olarak belirlendi. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir