Infinix 260W hızlı şarj teknolojisiyle hala 20W hızlı şarjdan öteye geçemeyen Apple’ı geride bıraktı.

Mobil platformdaki şarj teknolojisi tamamıyla inanılmaz bir alana doğru gidiyor. Realme 240W şarj teknolojisi ile piyasada yerini almıştı Redmi ise 300W şarj teknolojisine kimsenin ulaşamayacağını veya yaklaşamayacağını düşündü. Fakat Infinix harika bir teknoloji ile piyasaya giriş yaptı. Bu teknolojinin adı 260W&110W Çok Yönlü FastCharge.

Neden iki tane sayı olduğunu hemen açıklayalım. Bu şarj aletinin biri kablolu biri de kablosuz. İkisi de çok hızlı. 260W Çok Yönlü FastCharge’ın herhangi bir telefonu sadece bir dakikada %25 şarj edebildiği belirtildi. Sıfır şarjdan %100’e çıkmak yedi buçuk dakika sürüyor. Bu da demek oluyor ki Infinix bu teknolojide fazlasıyla iddialı. Ayrıca 110w Kablosuz Çok Yönlü FastCharge teknolojisinden bahsedecek olursak, herhangi bir telefonu on altı dakika gibi kısa bir sürede %100 şarj edebilir.

260W Çok Yönlü Hızlı Şarj

260W Çok Yönlü FastCharge’ın şarj teknolojisi, güç potansiyellerini zekice belirleyen ve düzgün çalışması için gereken şarj pompası sayısını tahsis eden tam 4 pompalı akıllı devre tasarımını kullanıyor.

Ayrıca, çok elektrotlu pabuç yapısına sahip yükseltilmiş 12C yüksek hızlı 4400 mAh pil, pil dayanıklılığını artırırken %98,5’e varan yüksek şarj dönüştürme verimliliği sağlıyor. Pil, 1000 döngüden sonra enerjisinin %90’ından fazlasını korumuş oluyor.

Infinix 1 750x375 1

Şarj cihazı, yüksek güç yoğunluğuna, daha akıllı ve güvenli şarj kontrolüne, küçük boyuta aynı zamanda da daha geniş bir şarj edilebilir ürün alanına sahip üçlü GaN malzeme PFC+AHB yenilikçi devre mimarisi kullanıyor.

Şarj kablosu, yeni arayüz yapısı tasarımı ile Emarker tanımlama çipini kullanıyor. Bu kablo sayesinde 13A’e kadar akım taşıyabilir ve Infinix’in özelleştirilmiş hızlı şarj protokolü ile birleştirildiğinde 260W yüksek güçlü aşırı hızlı şarjın mümkün olmasını sağlar.

Selçuk Üniversitesi'nde İşletme Okudu İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir