Ghost of Tsushima oyunun geliştirici stüdyosu Sucker Punch Productions, muhtemelen PlayStation 5 için yeni In Famous ve Sly Cooper oyunları üzerinde çalışıyor.

Güvenilir sızıntılarıyla ünlü Twitter kullanıcısı AccountNGT, bomba yorumlarıyla oyunseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Gelen yeni bilgilere göre, Ghost of Tsushima’nin geliştirme stüdyosu, Sucker Punch Productions, PlayStation 5 için yeni In Famous ve Sly Cooper oyunları üzerinde çalışıyor.

Infamous ve Sly Cooper’ın yeni versiyonları geliştirme aşamasında

AccountNGT sahneye yeni çıkmış olabilir, ancak iddialarının doğru çıkmasıyla kısa sürede güvenilir bir kaynak haline geldi. AccountNGT’tan daha önce de Quantic Dream bir Star Wars projesi üzerinde çalıştığını iddia edilmişti. BioShock hakkında ayrıntıları açıklayan da AccountNGT’tu. Ancak yine de bu yeni oyun haberinin de doğrulana kadar bir söylentiden ibaret olduğunu unutmamak gerek.

Yeni In Famous ve Sly Cooper oyunlarının geliştirildiğini ilk kez duymuyoruz. Geçen Ekim ayında, Twitter kullanıcısı KrowNinja, yeni bir Sly Cooper’ın erken geliştirme aşamasında olduğunu iddia etmiş bu iddialar daha sonra başka bir incelik olan Shpeshal_Nick tarafından doğrulanmışta. Geçmişte çok isabetli açıklamalar yapan Shpeshal_Nick, geçtiğimiz yıl hit olan yeni oyundan da bahsetmişti.AccountNGT’tun konu hakkındaki tweeti ise şu şekilde;

https://twitter.com/accngt/status/1499022481356644359

Gelmiş geçmiş en iyi 10 PlayStation 4 özel oyunu

Ne Sony ne de Sucker Punch Productions bu sızıntılar hakkında yorum yapmadı. Ancak stüdyonun erken geliştirme projesini iptal etmesini beklediğimizi söyleyebiliriz. Keza bu stüdyo için pek de iyi bir hamle olmaz. Daha dün, Ghost of Tsushima’nın devam oyununun geliştirilebileceğini gösteren iş ilanları ortaya çıkmıştı. Eğer bu gönderiler doğruysa, stüdyonun çalışma takvimi zaten dolu olacak.

AccountNGT’nin oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu iddia ettiği aynı Twitter ileti dizisinde. Square Enix tarafından geliştirilen Forspoken’ın ertelenebileceğine dair başka bilgiler de var. Sony’nin Mart ayında bir State of Play etkinliğine hazırlandığı söyleniyor, ancak AccountNGT’ye göre, Rusya ve Ukrayna arasında devam eden çatışmalar nedeniyle projeler biraz sekteye de uğrayabilir gibi görünüyor. Konuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir