Amerika Birleşik Devletleri merkezli araç çağırma hizmeti inDrive, Kasım 2023’e kadar taksi sürücülerinden hizmet bedeli alınmayacağını duyurdu.

inDrive, Kasım 2023 tarihine kadar araç sürücülerinden hizmet bedeli almayacak.
Araç çağırma hizmeti inDrive deprem nedeniyle Türkiye’den hizmet ücreti almayı erteledi.

ABD merkezli araç çağırma hizmeti inDrive, 2023 yılının Kasım ayına kadar sürücülerden hizmet bedeli almayacağını açıkladı. 2022 yılında İstanbul’da kullanıma sunulan inDrive, Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından hizmet bedeli almayı ertelediğini duyurdu.

2021 yılında ABD’de faaliyet göstermeye başlayan girişim; Lübnan, Mısır, Cezayir, Tunus ve Fas’ın da yer aldığı 47 ülkede hizmet vermeye devam ederek şehir içi toplu taşıma sistemine yenilik getiriyor. Ülkemizde taksiler aracılığıyla müşterilere rahat bir seyahat imkanı amaçlayan inDrive yapılan ilk denemelerin ardından hem sürücülerin hem de müşterilerin hizmet kalitesinden ve hizmetin kullanım şeklinden memnuniyet duyduklarını gösteriyor.

inDrive Depremzedeler için Bağış Topluyor

İnDrive Temsilcisi Maxim Osipov yaptığı açıklamada: “inDrive ailesi olarak depremde etkilenen herkese başsağlığı diliyoruz. Türk halkının yasına ortak oluyoruz. Felaketin kurbanlarına sabır ve güç diliyoruz. İnDrive olarak bu süreçte yardımcı olmaya çalışmaktan başka bir şey yapamayız.” dedi.

Yaşanan büyük felaketin ardından Kızılay’a da bağışta bulunun inDrive; gıda, barınma ve hijyen ihtiyaçları başta olmak üzere birçok konuda desteklerde bulundu. 47 ülkede ve 700’den fazla şehirde hizmet veren inDrive depremzedelere dünya çapında depremzedelere yönelik yardım toplamaya devam ediyor. Tüm dünyada inDrive kullanıcıları uygulama üzerinden Kızılay, Ahbap ve Dünya İnsanı Dayanışma Derneği’ne bağış yapabiliyor.

Aynı zamanda araç çağırma hizmeti dışında uygulamaya kurye özelliğini de ekleyen inDrive, her geçen gün hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir