Üniversite öğrencilerinin sabırsızlıkla beklediği IEEE Dumlupınar 11. Bilişim Semineri 11-12 Mart tarihinde Kütahya Dumlupınar Üniversite’sinde gerçekleşecek. Birçok öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek IEEE Dumlupınar 11. Bilişim Semineri’nde birçok önde gelen firmadan katılımcılar da yer alacak.

ieee dumlupinar 11 bilisim semineri etkinligi basliyor

IEEE Dumlupınar 11. Bilişim Semineri neyi amaçlıyor?

IEEE, mühendislikte yaratıcılığı arttırma, bütünleşme, geliştirme, paylaşmayı amaçlayan, bilgi teknolojisi aynı zamanda elektroteknoloji ve insanlığa yararlı bilimlere, uzmanlık alanlarına katkıda bulunan, kar amacı olmayan, gönüllülüğe dayalı teknik ve mesleki bir organizasyon olarak karşımıza çıkmaktadır. IEEE, ülkemizdeki mühendislik fakültelerinin en büyük klübüdür. Bununla birlikte IEEE, Türkiye’de 100’den fazla üniversitede aktif olarak etkinliklerine devam etmektedir.

Her sene düzenlenen BİLSEM ( Bilişim Semineri) sektörü tanımayı, teknolojideki gelişmeleri takip edebilmeyi, aynı zamanda katılımcıların tecrübelerinden yararlanabilmeyi amaçlar. IEEE, bu sayede öğrencilerde olan sektöre ilgi ve bilginin artmasını hedeflemektedir. On birincisi düzenlenecek etkinlikte önde gelen firmalardan Brisa, YapıKredi, Halkbank, Renault, Ford, Karsan, Mercedes, Roketsan, BITES, BMC Otomotiv, Savunma Sanayi Başkanlığı, Bosch, Vestel, LC Waikiki, Astor Enerji, Forsel Elektrik, Vodafone, KoçSistem’den konuşmacılar yer alacak.

IEEE Dumlupınar 11. Bilişim Semineri ne zaman gerçekleşecek?

11-12 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Bilişim Semineri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

ieee dumlupinar 11 bilisim semineri etkinligi basliyor 1

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir