MSI Titan 18 Pro dizüstü bilgisayarı resmen tanıtıldı. 5054 dolarlık etiket fiyatıyla pazara etkileyici bir giriş yapan şirket, adeta cepleri yakıyor.

Bilgisayar dünyasının iddialı markalarından MSI, yeni iddialı modelini tanıttı. MSI Titan 18 Pro olarak adlandırılan yeni model, güçlü donanımlarla 2024 itibariyle elde edilebilecek en iyi performanslardan birisini sunuyor.

MSI Titan 18 Pro Özellikleri

Güçlü NVIDIA GeForce RTX 4090 grafik kartıyla desteklenen yeni modelde işlemci olarak ise 24 çekirdekli Intel Core i9-14900HX kullanılıyor. Zorlu performansların üstesinden gelmek için 32 GB RAM ve 4 TB depolama alanının yer aldığı model, oyuncuların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde. 3840 x 2400 çözünürlüğe ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip 18 inç Mini-LED panel ile kullanım sunacak olan MSI, bu devasa ekranda etkileyici renk gamı ve parlaklık sağlıyor. Böylece sadece oyuncular için değil, editörler için de yeni model oldukça etkileyici durumda.

i9’lu MSI Titan 18 Pro Modeli Tanıtıldı
i9’lu MSI Titan 18 Pro Modeli Tanıtıldı

Yüksek performansta yaşanabilecek ısı problemlerini ortadan kaldırmak için çift fanlı ve 6 borulu tasarımının kullanıldığı MSI dizüstü bilgisayarda özel tasarım ve teknolojiler ile ısı problemi ortadan kaldırılıyor. Süper güç moduna geçiş yapıldığında GPU’ya ayrılmış 250W ve CPU için 175W olmak üzere toplam 75W’a kadar güç tüketiminin yapıldığı model tüm bu güçlü performansa rağmen etkileyici bir soğutma sistemine sahip.

Bataryada ise uzun süreli kullanımları destekleyecek MSI, 99,9 Whr bataryayı PD3.1 hızlı şarj sistemiyle destekliyor. Böylece batarya bitse dahi kısa süre içerisinde yeniden yüksek doluluk oranına ulaşılabilmesi mümkün. gelişmiş ses deneyimi için 6 hoparlörlü bir kurulumun yer aldığı yeni modelde 7 adet Thunderbolt 2, 4 adet USB-A 3.2 Gen 2, 1 adet RJ4 ethernet ve 1 adet HDMI bağlantı noktaları bulunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir