HyperX Cloud MIX Buds oyuncu odaklı tam kablosuz kulaklık modeli Bluetooth 5.2 ve 2.4GHz standartlarını kullanarak aynı anda farklı cihazlara da erişim sağlayabiliyor. 

Oyuncu donanımları kısmında olduğu kadar kablosuz kulaklık kısmında da oldukça iddialı olan Kingston HyperX oyuncu markası yeni kulaklığını duyurdu. HyperX Cloud MIX Buds tam kablosuz kulaklık modeli gelişmiş özellikleriyle dikkat çekti. 

HyperX Cloud MIX Buds özellikleri ve fiyatı açıklandı

HyperX Cloud MIX Buds kablosuz özellikli kulaklık 12mm büyük dinamik sürücüler barındırırken DTS Headphone:X teknolojisi ile daha yoğun, 7.1 surround ses ile de daha mekansal sesler sunmayı başarıyor. HyperX NGENUITY ile özelleştirilmiş ekolayzer profillerini de kullanabiliyor. 

Kulaklık hem Bluetooth hem de 2.4GHz üzerinden bağlantı kurma özelliğine sahiptir. Bu sayede adaptör ile farkı cihazlarda aynı anda ses alabilirsiniz. Özellikle de Nintendo Switch tarzı konsollarda Bluetooth tarafı pek de meşgul olmuyor. Adaptör aynı zamanda geçiş için atanmış bir tuş özelliğine de sahiptir. Oyunlar için gecikme süresini de en aza indiren söz konusu bu kulaklık tek şarj ile 10 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu ise 23 saat daha ekstra süre sunuyor. HyperX Cloud MIX Buds kablosuz kulaklık modeli 150$ fiyat etiketi ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Amazon drone ile teslimata başlıyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir