Huawei, Dubai’de 12 Aralık tarihinde düzenleyeceği yeni ürün tanıtım etkinliğinin duyurusunu gerçekleştirdi. “Yenilikçi Ürün Lansmanı” olarak isimlendirilen etkinlikte “Güzelliğin Yaratılması” sloganı dikkat çekiyor. Tanıtılacak cihazın MatePad Pro 13.2 veya MatePad Pro 11 2024, belki de her ikisi birden olabileceği söyleniyor.

Etkinlik görselinin sağ üst köşesinde ise bazı sıra dışı aksesuarlar göze çarpıyor. Bu aksesuarların kablosuz kulaklık veya HarmonyOS işletim sistemli başka bir akıllı cihaz olabileceği haberlerimiz arasında.

MatePad Pro 13.2, çentikli ekranı, Kirin 9000S işlemcisi ve 10,100 mAh pil gibi özellikleri ile dikkat çekmiş ve eylülde resmiyet kazanmıştı. İki ay sonra aynı işlemciye sahip MatePad Pro 11 ortaya çıktı. Bu tabletin boyutları ve tasarımı gibi teknik özelliklerinin MatePad Pro 11 2022 ile aynı olduğu belirtiliyor.

Huawei eşsiz bir ürün sergileyebilir

Huawei eşsiz bir ürün sergileyebilir

Her iki tablet de ince ekran çerçeveleri ve benzer ekran görsellerine sahip. Dolayısıyla görülen cihazın hangisinin olduğu konusunda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Fakat görseldeki diğer cihaz daha dikkat çekici görünüyor ve bu, şirketin önceki mobil veya giyilebilir cihazlarına benzemiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir