Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin son olarak sunmuş olduğu akıllı saat modeli olan Huawei Watch GT 2’nin sahip olduğu önemli özellikleri sizlere bu içeriğimizde değineceğiz. Akıllı saat pazarında uzun bir süredir yer alan Huawei, son olarak Watch GT 2 serisi ile uzun süreli kullanıma yönelik tasarlanmış ve iyi donanım özellikleri ile donatılmış olan LiteOS işletim sistemli bu modelini pazara sunmuştu. Cihaz sahip olduğu özellikler ile tek bir şarjla 15 güne kadar dayanıklılık sunuyor. Kullanıcılar ise kullanım şekillerine göre şarj süresini daha da uzatabilirler. Sağlık yeteneklerine sahip olan Huawei Watch GT 2 hakkında bilmeniz ve uygulamanız gereken özelliklere gelin bakalım.

Huawei Watch GT2 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

1 1576577795

Batarya performasını artırabilirsiniz

Huawei Watch GT 2 modelinde hiç ayar yapmadan direkt bir şekilde kullanmaya başlarsanız, pil süresi 15 güne kadar gidecektir. Ancak batarya ömrünüzü yapacağınız bazı ayarlar ile uzatmak mümkün oluyor. Bu noktada ekran parlaklığını düşük kullanarak veya akşam uyurken saati çıkartarak batarya süresinde artışa gidebilirsiniz. Ayrıca düşük güç modunda da uzun bir süre şarj etmeden kullanmanız mümkün olacaktır.

Hep açık ekranı kullanabilirsiniz

Son dönemde her akıllı cihazda görmüş olduğumuz Always On Display özelliğini Huawei Watch GT 2 cihazında da kullanabilirsiniz. Bu sayede saatin ekranı sürekli açık kalma modunda olacak ve çeşitli bilgileri sürekli olarak takip edebileceksiniz. Bu özelliğin pil ömrü koruması için farklı bir yazılıma sahip olduğunu da belirtelim. Diğer yandan ekranın açık kalma süresini ayarladıktan sonra ekranı aktif edebilirsiniz. Sizlere farklı saat arayüzleri ve arayüz renkleri sunulacaktır.

Uyku takibi

Huawei Watch GT 2’nin bir başka önemli özelliği ise uyku takibi oluyor. Düzenli uykunun insan stresinde önemli bir yeri olurken, Huawei Watch GT 2 ile uyku takibinizi düzenli olarak yapabilirsiniz. Grafikler ile uyku takibi, derin uyku ve uyandığınız aralıkları bile takip etmeniz mümkün olacaktır. En verimli uyku düzeni için Huawei’nin Watch GT 2’de yer alan bu akıllı özelliği kullanabilirsiniz.

Stres seviyesi ölçümü

Huawei Watch GT 2 ile beraber stres seviyesini de ölçebileceksiniz. Günün uyanık kaldığınız 16 saatlik bir bölümünde stresinizin ne seviyede olduğunu takip edebilirsiniz. Ayrıca saat ile ölçmüş olduğunuz stres seviyenizin ne seviyede olduğunu ve daha verimli bir gün için yapmanız gerekenleri öneri olarak alabilirsiniz.

Daha kolay müzik dinleme imkanı

Huawei Watch GT 2 modeli dahili bir müzik uygulamasına sahip olarak kullanıcılara geliyor. İçinde 4 GB depolama alanı bulunan saatin 2 GB kadar müzik için depolama bölümü bulunuyor. Ayrıca telefonunuz ile senkronize olarak da müzik uygulamasını başlatmak mümkün oluyor. Telefonunuzdaki müzikleri bu yöntemle Huawei Watch GT 2 saatiniz üzerinden kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir