Huawei, şık bir tasarıma, canlı bir AMOLED ekrana ve bir dizi gelişmiş sağlık ve fitness izleme özelliğine sahip en yeni akıllı saati Watch Fit 3’ü küresel pazarda tanıttı. Şimdi temel özelliklerine göz atalım.

Huawei Watch Fit 3 Teknik Özellikleri:

Saat, kare şeklinde birinci sınıf alüminyum alaşımlı bir gövdeye ve dört tarafı da kavisli kenarlara sahip 1,82 inç AMOLED ekrana sahiptir. Ekran, 1500 nit gibi yüksek bir tepe parlaklığına ve %77,4 ekran-gövde oranına sahiptir.

Saat, yalnızca 9,9 mm inceliğinde alüminyum alaşımlı gövdesi ve yalnızca 26 gram ağırlığıyla (kayış olmadan) hacimden kurtuluyor. Bu da onu gün boyu kullanım için inanılmaz derecede rahat hale getiriyor. Saat, tercih edilen verileri göstermek veya kişisel stil tercihlerine uymak için uyarlanabilen özelleştirilebilir saat yüzleriyle birlikte gelir. Saat ayrıca, sık kullanılan uygulamalara ve özelliklere hızlı erişim için kullanılabilen döner kurma kolu ve işlev düğmesi sayesinde kolay gezinme ve işlevsellik sağlar.

Bu akıllı saat, kapsamlı sağlık yönetimi konusunda mükemmeldir. Performansı ve kararlılığı artıran yeni TruSeen 5.5 sistemi ile desteklenen kalp atış hızı izleme ve SpO2 (kandaki oksijen doygunluğu) ölçümleri için sensörler içerir. Saat ayrıca, uykunun farklı aşamalarını ve her gece alınan dinlenme kalitesini izleyen Huawei’in TruSleep teknolojisi ile uyku izleme özelliği de sunuyor. Ayrıca, solunum sağlığına ilişkin içgörüler sağlar ve kullanıcılara uyku düzenlerine göre üst düzey değerlendirmeler ve kişiselleştirilmiş uyku hijyeni ipuçları verir.

Fitness meraklıları için Watch Fit 3, koşu rotalarını ve tur mesafelerini doğru bir şekilde takip etmek için saatin GPS’ini kullanan yeni Track Run modu da dahil olmak üzere 100’den fazla egzersiz modunu destekliyor. Ayrıca altı egzersiz türü için otomatik egzersiz algılama özelliğine sahiptir. Benzersiz bir eklenti de çeşitli egzersizler için ısınma ve soğuma hareketleri için animasyonlu kılavuzlar içeren bilek üstü fitness kurslarıdır.

Huawei Watch Fit 3 Teknik Özellikleri:
Huawei Watch Fit 3 Teknik Özellikleri:

Ayrıca saat, akıllı telefon kameralarını kontrol etmek için uzaktan deklanşör özelliği, bağımsız müzik çalma özellikleri ve günlük görevler için gerçek zamanlı hatırlatıcılarla donatılmıştır. Zorlu ortamlara dayanacak şekilde tasarlanan Watch Fit 3, 5 ATM suya dayanıklıdır ve sıcaklık ve neme dayanıklılık testleri de dahil olmak üzere sıkı dayanıklılık testlerinden geçmiştir, bu da onu her türlü açık hava etkinliği ve hava koşuluna uygun hale getirir. Akıllı saat, Always-On Display (AOD) ve yükseltilmiş Stay Fit uygulamasının yanı sıra yeni Calorie Counter uygulaması ile birlikte geliyor.

Saat, sınırlı Bluetooth araması ve müzik çalma gibi belirli koşullar altında ve kalp atış hızı izleme ve uyku takibi açıkken 10 güne kadar kullanım sunarak etkileyici bir pil ömrü vaat ediyor. AOD etkinleştirildiğinde pil ömrü yaklaşık 4 gün. Ayrıca, sadece 10 dakikalık şarj ile tam bir günlük pil ömrü sağlayabilen hızlı şarj özelliğine sahiptir.

Bulunabilirlik ve Fiyatlandırma

Huawei Watch Fit 3 altı farklı renk seçeneğiyle sunuluyor: Siyah, Pembe, Yeşil, Ay Beyazı, Gri ve İnci Beyazı. Floroelastomer, naylon ve deri olmak üzere farklı kayış seçenekleri sunuyor. Siyah, Pembe, Yeşil veya Ay Beyazı floroelastomer kayışların yanı sıra Gri Naylon Kayış İngiltere’de 140 £ ve Kıta Avrupası’nda 160 € olarak fiyatlandırılmıştır. İnci Beyazı Deri Kayışlı versiyon biraz daha pahalı olup İngiltere’de 160 £ ve Kıta Avrupası’nda 180 €’dur.

Akıllı saat şu anda Birleşik Krallık’ta ve Kıta Avrupası’nda 7 Mayıs’tan itibaren ön siparişe açıldı ve cihazlar 22 Mayıs’tan itibaren perakendecilerde satışa sunulacak. Huawei ayrıca Watch Fit 3’ün yanı sıra MateBook X Pro 2024 ve FreeBuds 6i kulaklıklarını da duyurdu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir