Huawei uzun zamandır ülkemizdeki en popüler markalardan biri olmuştur. Sevilen marka Watch Fit 2 adını verdiği yeni akıllı saati, pil ömrü ve ekran seçenekleriyle kullanıcılarını her yönden memnun etmeye hazırlanıyor.

Huawei Watch GT 2 kullanıcıları için 5 önemli ipucu

Huawei’nin yeni akıllı saati hayatımızı çok kolaylaştırıyor. Bu nedenle markalar yeni akıllı saatlerin lansmanını yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Apple, geçtiğimiz günlerde Apple Watch’un güncellenmiş “uygun fiyatlı” 7’lerini piyasaya sürerek her bütçeye uygun akıllı saat satma çabalarına başladı.

Fiyat/performans denilince akla ilk gelen markalardan biri haline gelen Huawei, bugün yeni bir akıllı saatin lansmanını yaptı. Bu saatlerden ilki ülkemizde satışa çıkacak olan Watch GT 3 Pro oldu. İkinci saat ise 10 güne kadar pil ömrü vaat eden Fit 2’dir.

Huawei Watch Fit 2 özellikleri

Yeni sahiplerini 156 dolara bekleyecek olan Huawei Watch Fit 2, GT3 Pro ile aynı AMOLED ekrana sahip ancak ekran boyutu açısından biraz daha büyük bir ekran sunuyor. GT 3 Pro, 1.43 inç ekran boyutuna sahipken; Watch Fit 2, 1.74 inç ekranla geliyor. Ancak bu, yeni akıllı saatin en belirgin özelliği değil. Watch Fit 2, 10 gün normal kullanım ve 7 gün yoğun kullanım vadediyor.

7/24 nabız takibi sunan Watch Fit 2, pek çok akıllı saatte görmediğimiz kan oksijen seviyelerini (SpO2) da takip edebiliyor. Active, Classic ve Elegant olmak üzere üç farklı çeşidi bulunan akıllı saatin klasik versiyonu 46 x 33,5 x 10,8 mm ölçülerinde ve 26 gram ağırlığında, Elegant versiyonu ise 30 gram olarak tasarlandı.

Huawei Watch Fit 2 fiyat

Saat için belirlenen başlangıç ​​fiyatı 156 $ (2.487 TL), Classic Edition 208 $ (3.316 TL) ve şık versiyonu 261 $ (4.161 TL) başlangıç ​​fiyatı ile satışa çıktı. Ülkemizde satışa çıkması beklenen Watch Fit 2’nin yerel fiyatlarını öğrenmek için biraz beklememiz gerekecek.

Ancak markanın son akıllı saat fiyatı düşünüldüğünde, döviz kurundan biraz daha yüksek olması beklenebilir. Bu da fiyatına kıyasla yüksek değer sunan bir marka olarak kabul edilen Huawei’nin akıllı saat fiyatlandırması ile biraz kalplerimizi kırabileceği anlamına geliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir