Çin’de yaptığı tanıtımlara bir yenisini ekleyen Huawei, uzun zamandır konuşulan Huawei Watch 3 Pro modelini tanıttı. Cihaz, tanıtım sonrasında satışa çıktı.

Akıllı saat sektörünün iddialı markalarından olan Huawei, akıllı saat ailesine yeni bir model daha ekledi. Huawei Watch 3 Pro olarak adlandırılan yeni model, titanyum versiyon gibi özel seçenekleriyle dikkat çekti.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 ön satışa açıldı

Huawei Watch 3 Pro özellikleri neler?

Yapılan sızıntılar ile pek çok özelliği ortaya çıkan Huawei Watch 3 Pro’nun tüm özellikleri tanıtım ile ortaya çıktı. Akıllı saat, 466 × 466 çözünürlüğe sahip dairesel 1.43 inç renkli AMOLED ekrana sahip. Birinci sınıf tasarımın hedeflendiği vurgulanan akıllı saat, sensörlerle donatılmış durumda.

Kalp atış hızı sensörü, vücut ısısı sensörü gibi sensörler ile sağlık takibi yapabilen Huawei Watch 3 Pro, SpO2 kan oksijen sensörüne sahip değil. Bu tanıtım sonrasında cihaz için en büyük handikaplardan birisi olarak değerlendirildi. 5ATM su direnci ile desteklenen model, böylece suya karşı da korumalı.

2 GB RAM, 16 GB depolama alanıyla kutudan çıkacak olan cihaz, tam şarjla 4 günlük bir kullanım sunuyor. Cihazın Çin’deki satış fiyatı ise 430 dolar. Huawei’nin Türkiye sayfasında ise şu an için satışlar açık olmasa da cihaz 10.999,00 TL etiketi ile listelenmiş durumda.

Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 Pro

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir