HUAWEI FreeBuds Pro 2, yüksek ses performansı için uyum içinde çalışmak üzere iki kontrol cihazını akıllı bir şekilde koordine eden “Ultra-horn True Sound Dual Driver” ses sistemi ile donatılmıştır.

Parlak, doğru tizlere sahip yüksek notalar üretmek için üst düzey kulaklıklarda yaygın olarak bulunan düz bir diyaframın yanı sıra daha güçlü bas sağlamak için orta ve düşük frekanslar için dinamik bir dört mıknatıslı sürücü kullanır. 18 Hz – 48 kHz frekans aralığı sunan Freebuds Pro 2, onu sınıfının en geniş frekans aralığını sunan modellerden biri haline getiriyor.

Huawei MatePad Paper tanıtıldı

“Triple Adaptive EQ” teknolojisi ile donatılan HUAWEI FreeBuds Pro 2, kulak yapısının ses seviyesini otomatik olarak ayarlar. Bilgi istemlerini ve gerçek zamanlı kişisel ses seviyesini kullanın LDAC yüksek çözünürlüklü ses codec protokolüyle birleştiğinde, ultra yüksek çözünürlüklü dinleme deneyimi kullanıcılar için daha da optimize edilmiştir. HWA ve Hi-Res Kablosuz Ses Sertifikasyonu sertifikalı HUAWEI FreeBuds Pro 2 ile müziğiniz nasıl, nerede ve hangi ses seviyesinde çalıyor olursa olsun en iyi sesin keyfini çıkarabilirsiniz. FreeBuds Pro 2, aynı anda 960 kbps’ye kadar yüksek çözünürlüklü ses aktarım kodekleri sunar ve tüm cihazlarda birinci sınıf bir ses deneyimi sunabilir.

HUAWEI FreeBuds Pro 2, Devialet ile birlikte tasarlanmıştır. Her iki marka da HUAWEI FreeBuds Pro 2’deki ses deneyimini geliştirmek için birlikte çalışarak ortak ses kalitesi arayışlarını birleştirdi ve en seçici ses tutkunlarının bile mükemmel ses kalitesinden memnun kalmasını sağladı.

Gürültü engelleme

HUAWEI FreeBuds Pro 2, kullanıcılara gelişmiş bir aktif gürültü engelleme özelliği sunar. ‘Üçlü Mikrofon ANC Sistemi’ önceki modele kıyasla ortalama ANC derinliğini %15 artırırken, ‘Akıllı Dinamik ANC 2.0’ harici ses alanı ortamını doğru bir şekilde tanımlar ve uygun gürültüyü ortadan kaldırır. Rahat kullanım için gürültüyü ortadan kaldıran modu seçin. Intelligent Dynamic ANC 2.0 teknolojisi, uçak gürültü engelleme eğrisi sayesinde uçak motor seslerini ortadan kaldırarak kullanıcıların sessiz ve huzurlu bir uçuşun keyfini çıkarmasını sağlar.

HUAWEI FreeBuds Pro 2’nin net, sessiz çağrılar sağlayan yeni Pure Voice çağrı gürültü azaltma teknolojisi, Huawei’nin kendi derin sinir ağı (DNN) gürültü azaltma algoritmasıyla birleştirilmiş 4 mikrofonlu çağrı gürültü azaltma sistemine dayanmaktadır. Bu sistem, kulaklıkların gürültü azaltma iyileştirildiği anda insan seslerini tam olarak alabildiği anlamına gelir. Kullanıcılar artık hareket halindeyken sesli veya görüntülü aramalar için kristal netliğinde ses kalitesini deneyimleyebilir.

Yeni bir rüzgar geçirmez tasarım uygulayan HUAWEI FreeBuds Pro 2, kullanıcılar için rüzgar gürültüsünü etkili bir şekilde azaltabilir. Verimli tasarım ve sektör lideri akıllı rüzgar gürültüsü azaltma algoritması, HUAWEI FreeBuds Pro 2’nin kuvvetli rüzgarlarda bile mükemmel arama kalitesi sunmasını sağlar.

Sesli çağrı deneyimi

HUAWEI FreeBuds Pro 2, otomatik çağrı geçişi için iki cihazın kesintisiz bağlantısını sağlar. İkili bağlantı, akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve akıllı saatlerin yanı sıra Android, iOS ve Windows akıllı sistemleri dahil olmak üzere tüm Huawei yatay cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışır.

‘Ses Bağlantı Merkezi’, kullanıcıların birden fazla cihaz arasında geçiş yapmayı kolaylaştırmak için kulaklığa bağlı son 10 cihazı görüntülemesini sağlar. Ayrıca bir bilgisayar, tablet veya Huawei telefonun Süper Cihaz ekranında otomatik olarak algılanabilir ve basit bir sürükle ve bırak ile kolayca bağlanabilir.

Küçük ama güçlü HUAWEI FreeBuds Pro 2, uzun ömürlü bir pil ile donatılmıştır. ANC etkinleştirildiğinde, 4 saate kadar oynatma süresinin ve toplam 18 saat sessizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. ANC kapalıyken 6,5 saat dinleme ve 30 saat kaydın keyfini çıkarabilirsiniz. HUAWEI FreeBuds Pro 2, hareket halindeyken telefon veya tablet kulaklığa bağlıyken ters şarjı destekler. HUAWEI FreeBuds Pro 2

HUAWEI FreeBuds Pro 2 ön satışa sunuldu

Huawei Online Store’da 3.499TL’ye ön siparişe açıldı. 4 Temmuz’da Gümüş Mavi, Gümüş Orman ve Beyaz Seramik renk seçenekleriyle gönderime başlayacak olan yeni TWS akıllı telefonlar, 499 TL değerinde Band 4 hediye ve 300 TL alışverişte ek indirim ile kullanıcılara sunuluyor. FreeBuds Pro 2 ile Kayıp Kulaklıklar için ücretsiz destek sağlıyor. Huawei, faizsiz 4 taksit seçeneği de sunuyor. Ayrıca Huawei’nin online mağazasında FreeBuds 2 deneyimini paylaşan kullanıcılar, Watch Fit Mini ve koruyucu kılıf kazanma şansına sahip oluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir