Devialet işbirliğiyle geliştirilen taşınabilir akıllı hoparlör satışa çıktı.

Huawei, Birleşik Arap Emirlikleri’nde ilk Bluetooth hoparlörü Sound Joy’u tanıttı. Bu hoparlörler, oturma odasında veya hareket halindeyken kullanılabilecek şık ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Fransız ses teknolojisi şirketi Devialet ile işbirliği içinde tasarlanan Sound Joy, net ses ve minimum bozulma için güçlü bir dört üniteli ses ünitesine sahiptir.

Bu, Huawei’nin Devialet ile ilk ortaklığı değil. İkisi daha önce daha büyük ve daha lüks bir kablosuz hoparlör olan Huawei Sound X’i tasarlamak için birlikte çalışmıştı.

Huawei Sound Joy, Sound X’ten daha sağlam ve dayanıklı, aynı zamanda daha hafif ve daha taşınabilir olan sağlam bir dış tasarıma sahiptir. Kaymaz bir yüzeye ve IP67 toz ve suya dayanıklılık derecesine sahip olması, onu dış mekan kullanımı için ideal hale getirir. Sonos Roam’da olduğu gibi, iki Sound Joy hoparlör satın alabilir ve bunları Huawei Shake Stereo Link Up özelliğiyle eşleştirebilirsiniz.

Huawei’nin yeni ürünleri Türkiye’de yerini aldı

Sound Joy’da kullanılan ses teknolojisinin oldukça başarılı olduğunu belirtmek gerek. Sound Joy, tiz ve derin basları iletmek için iki yönlü bir hoparlör sistemi kullanır. Daha net ses üretmeye yardımcı olmak için orta ve düşük frekanslara ayrılmış bir hoparlör ve hoparlör ünitesi bulunmaktadır. Huawei, Sound Joy bağlantı noktasının küçük olmasına rağmen hoparlörlerin 2 metre mesafede 79 desibele kadar çıkabileceğini iddia ediyor.

Pil açısından, Sound Joy, tek bir şarjla 26 saate kadar çalma sağlayan 8800 mAh’lik devasa bir pil ile donatılmıştır. Ayrıca, pili oldukça hızlı bir şekilde doldurabilmeniz için 40W hızlı şarjı destekler. 10 dakikalık şarjla hoparlör bir saate kadar çalabilir ve sıfırdan tam şarja yaklaşık üç saat sürer.

Sound Joy, NFC üzerinden anında medya akışı, sesli yardımcı erişimi, otomatik algılama ve Huawei Watch kontrolü ile Tek Dokunuşla akış gibi bazı akıllı özellikleri de içerir, ancak bu akıllı özelliklerden en iyi şekilde yararlanmak için Huawei marka bir Android telefon kullanmanız gerekse de, cihazın normal Android ekosistemiyle de sorunsuz bir uyum içinde olduğu aktarılıyor.

Huawei Sound Joy Açık Yeşil ve Obsidyen Siyah Renkleri Mevcuttur Sound Joy, Huawei’nin çevrimiçi mağazasından satın alınabilir.

Huawei Sound Joy Teknik Özellikleri

  • Bağlantı: Bluetooth 5.2
  • Mikrofon: 3 adet
  • Su ve Toz Koruması: IP67
  • Pil Ömrü: 26 saate kadar
  • Bağlantılar:​ USB Type-C, NFC
  • Boyutlar: 202 x 73 x 73 mm
  • Ağırlık: 680 gr.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir