Amiral gemisi akıllı cep telefon modeli Huawei P50 Pro ve P50 Pocket için Türkiye macera yakın zaman içerisinde başlıyor. Normal amiral gemisi Huawei P50 Pro ve Huawei’nin ilk dikey katlanabilir akıllı cep telefon modeli P50 Pocket, ilk olarak yalnızca Çin pazarında satışa sunulacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonlar geçtiğimiz aylar içerisinde Çin dışına da sunuldu ve Avrupa gibi pek çok pazara da getirilmeye başladı. 

Firma söz konusu bu telefonların dünyanın her yerinde satılacağı pazarlar için ilk olarak yalnızca “Asya Pasifik, Orta Doğu, Afrika, Avrupa ve Latin Amerika’daki kilit pazarlar” açıklamasını yapmıştı. Sonrasında ise P50 Pro ve P50 Pocket için Türkiye’de geleceği bilgisi verilmişti. Bu konu ile ilgili olarak Huawei, her ikisi de Türkiye’de sundu. Şu an için aktif olarak Türkiye sınırlarında olan cihazların resmi Türkiye macerası ise 17 Mart tarihli olarak özel bir etkinlik sonrasında olacak.

6 6

Telefonların Türkiye fiyatları da büyük ihtimalle etkinlik içerisinde aktarılacak. Yurt dışında P50 Pro için 1.199 euro, P50 Pocket içinse 1.299 euro fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Bu anlamda her iki cihaz modelinin de Türkiye fiyatı 23 bin TL olabilir. Bu sebeple cihazlar Türkiye’de oldukça kısıtlı bir kitlenin radarına girebilir. 

Honor 50 Serisi için Magic UI 6.0 güncellemesi geldi

Türkiye’ye yalnızca ilk olarak katlanabilir telefon modelinin satışını yapan Huawei, P50 Pocket ile Galaxy Z Flip3 karşısına sağlam bir rakip olarak sunacak. Huawei P50 Pro ve P50 Pocket, Huawei’ye yönelik ABD tarafından uygulanan ambargo bitmediği için bir kez daha firmanın kendi ekosistemi içerisinde kalan cihazlar olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir