Honor’un modellerinde sunduğu Magic UI için yeni güncelleme geldi. Magic UI 6.0 Honor 50 serisi için güncellenme ile gönderilmeye başlandı.

Honor, telefonlarında iyi bir performans ve deneyim sunabilmek adına geliştirdiği Magic U için güncellemelere devam ediyor. Özel arayüzün son versiyonu Magic UI 6.0 için çalışmalar gerçekleştiren şirket, yeni sürümü ilk olarak Honor 50 serisine göndermeye başladı. 2022’nin 3. çeyreğine kadar kademeli olarak Honor 50 ve Honor 50 Lite modellerine sunulacak.

Honor 50 Serisi Güncellemesi Duyuruldu

Honor tarafından yapılan tanıtımlar ile Magic UI 6.0’ın Honor 50 serisi kullanıcıları için gönderilmeye başlandığı ifade edildi. Android 12 işletim sisteminin kullanıldığı 50 serisinde Magic UI 6.0 güncellemesi ile birlikte en son sürümlerin eşsiz deneyimi sunulacak. Resmi açıklamalarda şirket Magic UI 6.0 ile birlikte gelen yeniliklere de yer verdi.

Magic UI 6.0’da Neler Var?

Efficient Smart Desktop

Magic arayüzün yeni sürümünde en çok dikkat çeken detay Efficient Smart Desktop oldu. Özel bir ana ekran deneyimi sunan bu özellik, kullanıcıların widget üzerinde daha hakim olmasını sağlıyor. Farklı boyutlandırmalar, kişiselleştirmeler yapılabilir widgetler böylece pek çok veriye uygulamaları açmadan widget üzerinden erişme imkanı sunuyor.

Honor Share

6.0 sürümdeki bir diğer yenilik Honor Share oldu. Share özelliği ile bilgisayar ve telefonlar arasındaki dosya aktarımını destekleyen marka, böylece Honor bilgisayar modellerine yönelik de bir hamle yapmayı başarmış durumda.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir