Huawei, iddialı modeli Huawei P50 Pocket S için tanıtım tarihini netleştirdi. Açıklamalara göre telefon 2 Kasım’da tanıtılacak.

Huawei, kapalı yeni telefonu için Çin’de resmi onayları aldı. TENAA onayı ile birlikte Huawei P50 Pocket S için geri sayıma geçildi. Kasım ayı içerisinde tanıtılacak olan telefon için resmi açıklamalar yapan marka, 2 Kasım 2022’de yerel saat 19.00 ile tanıtım yapılacak.  Bazı kaynaklarda yeni modelin Huawei P50 Pocket New olarak adlandırılacağı belirtilmişti. Ancak yapılan resmi açıklamalarda iddiaların geçerli olmadığı da net olarak ortaya çıktı.

Huawei P50 Pocket modelinden ilk sızıntı geldi

Huawei P50 Pocket S neler sunacak?

Huawei P50 Pocket S tanıtım videosu

Markanın yayınladığı tanıtım videosunda Huawei P50 Pocket S’nin tasarımına yer verilmedi. Ancak cihazın siyah, mavi, pembe, beyaz, yeşil ve sarı gibi farklı renklerle satışa çıkarılacağı netlik kazandı.

Aralık 2021’de tanıtılan Huawei P50 Pocket, Snapdragon 888 4G işlemciden güç alıyordu. Snapdragon 778G 4G yonga setinin yeni P50 Pocket’e güç sağlayacağına dair birçok söylenti var.  Bunu ise tanıtım tarihi itibariyle net olarak öğrenebileceğiz. Huawei P50 Pocket S’nin ikincil bir ekrana sahip olmayacağı da tahmin ediliyor. Cihazın 120Hz OLED katlanabilir ekran, HarmonyOS 3 ve şirketin XMAGE görüntü işleme teknolojisi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir