Türkiye’de de resmi olarak satışa sunulan Huawei Nova 9 altına Huawei Nova 9 SE modeli yakın zaman içerisinde geliyor. Söz konusu telefon ile ilgili detaylar sızdırıldı. Huawei Nova 9 Türkiye’de satışa sunulduğu için bu cihazın da Türkiye’de satılmasına olası gözle bakılıyor. Fakat konuyla ilgili olarak henüz resmi açıklamada yapılmadı. 

Lenovo IdeaPad Duet 3 tanıtıldı

Huawei Nova 9 SE, Roland Quandt tarafından detayları sızdırılan en yeni akıllı telefon oldu. Ekran delikli ve ince çerçeveli şık bir tasarım üzerine kurulan telefon, yapılan sızıntılara bakılırsa tam olarak 6,78 inç 2388×1080 piksel LCD ekrana sahip ve bu ekranda 16 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Cihazın arka kısmında ise 108 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel olmak üzere dörtlü kamera yer alıyor. Bunun yanı sıra cihaz, gücünü Adreno 610 GPU’ya sahip Snapdragon 665 işlemci sisteminden alıyor.

2 1

4.000 mAh batarya kapasitesi ile dikkat çeken Nova 9 SE, Android 11 üstü EMUI 12 üzerine kuruludur. Fakat ambargoların devam etmesi sebebiyle Google servisleri için destek de verilmiyor. Ambargo sebebiyle aynı zamanda 5G desteği de olmayan bu akıllı cep telefon, 8 GB RAM + 128 GB depolama ile geliyor ve microSD üzerinden artış özelliği de yoktur. Çok yakın zaman içerisinde resmi olarak sunulacak olan Nova 9 SE, NFC’ye sahip ve aynı zamanda güç butonuna entegre bir parmak izi sensörü de yer alıyor. Avrupa’da 250-280 euro arasında satış fiyatı olacağı iddia edilen Huawei Nova 9 SE, şu an için beyaz, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renkte görünüyor. Söz konusu bu akıllı cihazın renkli sürümleri de arkasında güzel bir tasarım detayıyla dikkat çekecek gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir