Huawei, yeni Nova 10 serisi için Türkiye’de özel bir tanıtım gerçekleştirdi. Yeni modeli için iddialı açıklamalarda bulunan Huawei, kamera özellikleriyle yeni modellerin fark yaratacağını belirti.

 Huawei’nin en çok sevilen serilerinden birisi olan Huawei Nova 10 serisi Türkiye’de de satışa çıkmıştı. Yeni modellerle ilgili tanıtım yapan Huawei ise yeni nesil Nova modellerin Z kuşağının beklentilerine göre şekillendirildiğini ve kamera performansıyla beklentileri karşılayacağını duyurdu.

“Huawei Nova 10 ile yaratıcılık artacak”

huawei nova 10 serisi kameralariyla fark yaratacak 1

Huawei Nova 10 serisi ile yaratıcılığın sınırlarının zorlanacağını belirten şirket, “Sadece tasarımında ve kamera teknolojisinde değil, aynı zamanda kullanıcılarının yaratıcı iç yaşamlarını tanımasında da bu amiral gemisi akıllı telefon serisi, yüksek kaliteli fotoğraf içeriği üretmeye yöneliktir. Bunu öncelikle HUAWEI nova Serisi’nin mükemmel, akıllı telefon fotoğraf yetenekleri üzerine inşa ederek başarır.” diyerek bu yönde beklentileri olan kullanıcılara da Huawei Nova 10 serisini önerdi.

Huawei Nova 10 Pro özellikleri

huawei nova 10 serisi kameralariyla fark yaratacak

Serinin en güçlü modeli olan Huawei Nova 10 Pro, HUAWEI Multi-Vision Fotoğrafçılığı kullanıcılara sunuyor.  60 MP ve 8 MP çözünürlüklü kameralar ile çift kameranın kullanıldığı Huawei Nova 10’da otomatik odaklı çift ön kamera gibi yenilikçi çözümler de bulunuyor. Yakınlaştırma ve dört aşamalı algılamalı anında özellikleri ile kameralarda farklı tekniklerin kullanılmasına imkan tanıyan Huawei, düşük ışıkta güçlü performans sergiliyor. 4K çözünürlük desteği bulunan modelde 1/2.61 inç sensörle 100 derecelik ultra geniş açı destekleniyor. AI Portre algoritması gibi teknolojiler ile çekimlere yeni bir boyut katan Huawei, mobil fotoğrafçılık alanında Nova 10 serisi ile boy gösterecek.

Türkiye’de 16.999 TL’den satılacak Pro’nun yanı sıra Nova 10 14.999 TL etiket fiyatına sahip.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir