Huawei tarafından her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Huawei NEXT IMAGE 2022 Türkiye fotoğraf yarışması başladı. 

4 Ekim tarihi itibariyle start verilen yarışma 15 Kasım’a kadar devam edecek ve 15 Kasım sonrasında yarışma dahilinde dereceye girenler açıklanarak ödüller takdim edilecek. İlk kez 2017 yılında yapılan ve daha sonra her yıl yapılmaya başlanan Huawei NEXT IMAGE fotoğraf yarışmasında başvurular herkese açık durumda. Fotoğrafları ile katılım sağlayabilecek olan kullanıcıların Huawei Next Image 2022 sayfasından başvuru yapabilmesi mümkün. 8 farklı kategoride yapılan yarışmada 2022 yılı itibariyle kategoriler şöyle; spor, portre, manzara, hareket, hayat, hikaye video, hikaye fotoğraf, moda ve sanat.

Huawei Nova 10 serisi kameralarıyla fark yaratacak

Huawei NEXT IMAGE 2022 ödülleri

Yarışmada hem genelde hem de kategorilerde ilk üçe girenlere ödüller verilecek. Açıklamalara göre şampiyona genelinde 1. olana Huawei Nova 10 Pro, 2. olana Huawei Nova 10 ve 3. olana Huawei Nova Y90 modeli hediye edilecek. Kategorilerde dereceye girenler için ise 1. olana Huawei Matepad T10S 2, 2. olana Huawei Band 6 ve 3. olana Huawei Freebuds 3 modeli verilecek. 

Yarışmaya katılmak isteyenlerin uygun kategorilerde paylaşımda bulunması, maksimum 30 fotoğraf gönderebilmesi yarışma kuralları olarak açıklandı. Huawei Türkiye jürisi tarafından değerlendirilecek olan fotoğraflarda derece alanlar 29 Kasım tarihi itibariyle açıklanacak. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir