Teknoloji devlerinden Huawei, mini ürünleri MatePad Pro 12.6, Sound Joy ve WATCHFIT’i Türkiye pazarında teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu.

Huawei, MatePad Pro 12.6, Sound Joy ve WATCHFIT mini ürünlerini Türkiye pazarına sundu. Merak edilen ürünlerle ilgili detaylar haberimizde;

Huawei, MatePad Pro 12.6 özellikleri

Huawei MatePad Pro, 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip. 16:10 en boy oranına ve yalnızca 5,6 mm çerçeveye sahip dar ekran, %90 ekran-gövde oranına sahiptir.

OLED FullView ekran ayrıca 1 milyon yüksek kontrast oranını ve geniş DCIP3 renk gamını destekleyerek daha net, daha gerçekçi renkler üretmenize olanak tanır. Huawei MatePad Pro, emisyonları kaynağında azaltan bir mavi ışık filtresi donanım çözümüne sahip, çeşitli zorlu testlerle TÜV Rheinland Full Care Display 2.0 sertifikalı dünyanın ilk tabletidir.

Huawei telefonlara Google servisleri nasıl yüklenir?

İşbirliği modu, HarmonyOS 2 ve Windows arasında gerçek bir çapraz platform etkileşimi sağlayarak kullanıcıların metin, resim ve belgeler gibi içerikleri bağlı cihazlar arasında kolayca sürükleyip bırakmasına olanak tanır. Çoklu ekran işbirliği, tabletlerin, akıllı telefonların ve PC’lerin sınırlarını aşarak kullanıcıların her zamankinden daha üretken ve yaratıcı olmalarını sağlar ve Huawei MatePad Pro ve diğer bağlı cihazlarla yapabileceklerini genişletir.

12,6 inç Huawei MatePad Pro, ikinci nesil M Kalem, manyetik klavye ve taşıma çantasıyla birlikte Huawei çevrimiçi mağazasından hediye olarak önceden satılmaktadır. fiyat etiketiniz 14.000 TL’lik tablet ise faizsiz dört taksit de kullanabilirsiniz.

Huawei Sound Joy Özellikleri

Huawei Sound Joy, günlük kullanım için tasarlanmış, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere birinci sınıf bir ses deneyimi sunan kompakt ve şık bir taşınabilir hoparlördür. Dokuma tasarım, IP67 toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey, hoparlörü her durumda sağlam ve dayanıklı hale getirir. 26 saate kadar çalma süresini ve hızlı şarjı destekleyen 8800 mAh yüksek kapasiteli dahili pili ile Huawei Sound Joy, uzun süreli kullanım için idealdir.

202 mm yüksekliği, 680 g ağırlığı ve 73 mm çapıyla Huawei Sound Joy’u taşıması su şişesi kadar kolay. Devialet’in SAM teknolojisini kullanan Huawei Sound Joy, minimum bozulma ile daha özgün bir ses deneyimi sunar. İkonik PushPush Pasif Radyatör, ses dalgalarını dengelemek ve daha net, distorsiyonsuz bir ses üretmek için arka arkaya iki diyaframa sahiptir.

Sound Joy, yüksek yüksek frekanslar ve derin bas sağlamak için 2 yönlü bir hoparlör sistemi kullanır. Tweeter ve orta-düşük aralıklı hoparlör ünitesi, daha net, daha etkileyici bir ses oluşturmak için birlikte çalışır. Pil düşük olduğunda bile, 40W hızlı şarj, kullanıcıların SoundJoy’u hızlı ve güvenli bir şekilde kullanmasını sağlar.

Sadece 10 dakikalık şarj ile hoparlör bir saat daha çalabilir. Hoparlör sadece 3 saat içinde tamamen şarj edilebilir. Sound Joy, obsidyen siyahı ve ladin yeşili renk seçenekleriyle Huawei Online Store’da 2.199 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla satışa sunuluyor.

Huawei WATCH FIT mini işlevi

Huawei WATCH FIT mini saat kasası ve tutacağı titanyum alaşımı, paslanmaz çelik, seramik ve alüminyum alaşımdan yapılmıştır ve diğer malzemelerden daha hafiftir. Kayışsız 20 gram ağırlığındaki WATCHFIT mini, ister deri kayış, ister yumuşak, cilt dostu, anti-alerjik floroelastomer saat kayışı olsun kire ve tere karşı dayanıklıdır.

Huawei WATCH FIT mini, 1.199 TL’den satışta.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir