HUAWEI yeni modeli MatePad Air PaperMatte’i resmi mağazasından satmaya başladı. Yeni model özelikle iş dünyasına hitap ediyor.

HUAWEI MatePad adı verilen ürün serisinin yenilenen versiyonunu HUAWEI online mağazası üzerinden satışa çıkardı. Yeni cihazın önceki modellere göre en büyük farkı ise PaperMatte adı verilen ekran teknolojisinin kullanılması oldu. İnce cam elyaf kullanılarak hazırlanan PaperMatte, çok daha iyi bir görüntü sunarken göz sağlığını da önemsiyor.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Özellikleri Neler?

Ekrandaki yeni teknolojisinin yanı sıra tablet tamamen ince bir kağıt hissi yaratıyor. Böylece yazı yazma, not alma gibi tüm işlemlerde HUAWEI MatePad Air PaperMatte öneki modellere göre çok daha iyi bir iş çıkarıyor. Gelişmiş özelliklerin yanı sıra göz koruması da olması, uzun süreli kullanımlarda kullanıcıların sağlığının da korunmasını sağlıyor. Cihaz tasarımı şöyle;

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Satışa Çıktı
HUAWEI MatePad Air PaperMatte Satışa Çıktı

Teknik detaylara bakıldığında ise 3:2 en boy oranını destekleyen 11,5 inç bir ekran karşımıza çıkıyor. Bu ekranda desteklenen çözünürlük ise 2800×1840. Ekran yenileme hızında da iddialı olan yeni modelde 30 Hz ile 144 Hz arasında yenileme hızı desteği elde edilebiliyor. SuperRender gibi ek uygulama ve araçlar ise oyun ya da uygulamalardan alınacak performansın artmasını sağlıyor. M-Pencil desteği ile kolayca kalemle işlem yapılabilen yeni teknoloji, HUAWEI’nın çok daha beğeni kazanmasını sağlayabilir.

Göz koruması için geliştirilen özel teknoloji, ekran parlaklığı noktasında da PaperMatte’i farklı kılıyor. Tanıtımda yer alan bilgilere göre bu teknoloji sayesinde çevresel ışıkların parlaması yüzde 97 oranında azaltılmış durumda. Böylece ekranda farklı ortamlarda dahi net görüntüler elde edebilmek mümkün.

MatePad Air PaperMatte’te PC Uygulamaları Deneyimi

MatePad Air PaperMatte için dikkat çeken yeniliklerden birisi de PC APP Engine teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde Windows gibi işletim sistemlerinde çalışan uygulamalar tablette de kullanılabilecek. Böylece uygulama esnekliği noktasında rakiplerine fark yaratan HUAWEI, hem PC hem de tablet özelliklerini tek bir üründe bir araya getirmiş durumda.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Fiyatı Ne Kadar?

 HUAWEI MatePad Air PaperMatte fiyatı 16.999 TL. ürün 6 ay ekran hasarı ve 1 yıl uzatılmış garanti desteği ile gelirken manyetik akıllı klavye ve M-Pencil kalemi de hediye ediliyor. sadece bu iki ürünün fiyatı 4598 TL.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir