Türkiyedeki teknoloji severlerin beklediği HUAWEI MateBook 14s 2023 online mağazada ön satışa sunuldu. MateBook serisinde tasarlanan yeni dizüstü bilgisayar, yenilikçi çok yönlü özellikleri ve akıllı deneyimi yüksek performansla bir araya getiren estetik bir tasarım oldu.

Dizüstü bilgisayar, 16,7 milimetre kalınlığında ve 1,43 kilogram ağırlığındaki cihazın metal kaplaması ile rahat bir kullanım sağlamaktadır. HUAWEI MateBook 14s, yeşil rengi ile benzersiz bir görünüm de sunmaktadır. 14,2 inç boyunda olan MateBook 14s, 3:2 en boy oranına ve 2.5K dokunmatik Full View ekrana sahip. 3. Nesil Intel Core H serisi işlemci ile hızlı ve sorunsuz bir performansa sahiptir. MateBook 14s, 1 TB NVMe PCle SSD ile kullanıcıların yaratıcı ve üretken olmalarına da ayrı olarak destek sağlamaktadır. 

Huawei Sound desteği ile tweeter ve wooferlara sahip dörtlü hoparlör sistemi ile birlikte ses kalitesinde önemli ölçüde yenilikler yapılmıştır. Böylelikle tiz ve bas seslerin daha kaliteli aktarılmasına destek vermektedir. 1,5 milimetrelik tuş hareket alanının yanı sıra arka aydınlatmalı klavyesi ile birlikte Huawei MateBook 14s’de yazma işleri kolaylaştırmaktadır.

HUAWEI MateBook 14s 2023 Türkiye’de ön satışa sunuldu

Çok yönlü performans için yenilikçi teknoloji

Kullanıcılar, dizüstü bilgisayarlarıyla akıllı telefonları ufak bir dokunuşla bağlayabiliyor ve tek bir ekranda aynı anda iki cihazı kullanarak mobil arayüzü yansıtıp kullanım performansı artırmaktadırlar. Aynı zamanda kullanıcılar, bilgisayarı bir tablete bağlayarak onu dijital bir tuval yapıp yaratıcılıklarını ortaya çıkarıyorlar.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir