Huawei Mate 50 serisinin Eylül ayında tanıtılacağına dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Bu konuda uzun zamandır beklenen açıklama nihayet geldi. İşte Huawei Mate 50 serisinin tanıtım tarihi;

Huawei Mate 50 serisinden yeni detaylar

Sın dönemlerde zorlu bir süreçten geçen ancak hala akıllı telefon pazarının aktif bir oyuncusu olan Çinli üretici, Mate 50 serisinin 6 Eylül’de piyasaya sürüleceğini duyurdu. Huawei tarafından Weibo’da paylaşılan bir görüntüde, dağın arkasında gün batımı ve güneşi engelleyen bir dokuya sahip büyük bir metal halka görülüyor. Bunun kameranın tasarımına bir gönderme olduğunu söyleyebiliriz. Son sızıntılar da benzer bir tasarıma işaret etti.

Huawei Mate 50 serisi beklenen özellikleri

Mate serisinin ilk üyeleri, özellikle Mate 40 Pro, kamera modülünün etrafında büyük bir halkaya sahipti. Dolayısıyla şirketin hala aynı tasarım dilini tercih etmesi mantıklı görünüyor. Android’e erişimin kesilmesi nedeniyle akıllı telefon pazarında zor günler geçiren Huawei, güçlü donanıma sahip cihazları piyasaya sürmeye devam ediyor. Mate 50 serisinin özellikle kameralar söz konusu olduğunda etkileyici bir deneyim sunması bekleniyor.

Daha önceki sızıntılar sayesinde serinin tüm üyelerinin 50 megapiksel ana kamera alacağı fark edilmişti. Tele-zum ve ultra geniş açılı kameralar, Huawei’nin yeni telefonlarında kullanıcıları bekliyor. Önceki sızıntılara göre120 Hz ekran tazeleme hızına sahip ekrana sahip olacağı aktarılan cihazın ekran parlaklığı değerinin de rakiplerinin altında kalmayacağı düşünülüyor.

Huawei Mate 50 Pro 4500mAh batarya ile gelirken, Mate 50 4400mAh batarya ile gelecek. Telefonun özellikleri arasında 66W kablolu şarj ve kablosuz şarj desteği de yer alıyor. Mate 50 RS ve 50E modellerinin de seride görüneceği söyleniyor.

Huawei Mate 50 serisi hakkında henüz çok az şey biliniyor. Ancak Huawei’nin sunum öncesinde yeni bilgiler paylaşması sürpriz olmayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir