Huawei bünyesinde kendinize bir hesap açtıysanız ve kullanımınız sona erdiğinde bu hesabı silmek isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. Huawei Kimliği hesabınızla işiniz son bulduysa ve artık bu kimliğe ihtiyacınız yoksa hesabı tamamen silebilirsiniz. Huawei Kimlik hesabınızı tamamen sildikten sonra sunucudaki kişisel verileriniz de silinir ve geri alınmaz. Sunucunun yedekleme ve kayıt dosyalarındaki kişisel verileriniz altı ay içerisinde otomatik olarak silinecektir. 

Huawei Kimlik Hesabı Silme

Bir hesabı silmek için Ayarlar > Huawei Kimliği ile giriş yapın > Gizlilik merkezi > Hesabı sil menüsüne gidin. Hesabın bir alt hesabı varsa lütfen ilk olarak alt hesabı kullanarak giriş yapın ve alt hesabı silin. Ardından ana hesabı silin.

Hesabı sil uyarısı ile karşılaşmazsanız, Huawei Kimliği için Huawei resmi uygulaması olan Huawei Mobile Services güncellemesini yapmak üzere Google Play Store’a gidin. Kullanıcılar ayrıca web portalında da hesabı silebilirler. Önce alttaki URL’den giriş yapın ve sağ üst köşedeki ayarlara tıklayın. Hesabı sil seçeneği görüntülenene kadar ekranı aşağı kaydırın. Hesabı silmek amacıyla şifreyi girmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın. Sadece bu adımları takip ederek Huawei Kimlik hesabınızı ortadan kaldırabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir