Her akıllı telefonun kimlik numarası anlamına gelen IMEI numarası bulunuyor. Her cihaz için IMEI numarası bulmak noktasında farklı yöntemler bulunuyor. Bazı telefonlarda gizli kodlar kullanılırken, bazılarında ise sistem ayarlarında bulunuyor. Bazıları ise IMEI numarasını cihaz üzerinde fiziksel olarak arıyor. Sizlere bu içeriğimizde Huawei Honor 8x’te IMEI numarasını bulmak ve kontrol etmek için yapabileceğiniz yollara bakacağız. IMEI numarasını kontrol ederek Huawei Honor 8X’in seri numarası yada Wi-Fi MAC adresi gibi diğer gizli bilgilere de erişebilirsiniz.

Huawei Honor 8X’te IMEI numarasını bulmak

4 1587295174

Huawei Honor 8X modelinde IMEI ve seri numarasını bulmak için tüm yöntemlere göz atacağız. Tüm Huawei akıllı telefonlar için aşağıdaki yöntem evrensel olarak işe yaramaktadır.

  • Ekran kilidini açarak telefon uygulamasına girin.
  • Daha sonra *#06# gizli kodu tuşlayın.
  • Arama butonuna bastığınızda karşınıza cihazın IMEI numarası gelecektir.

IMEI numarası ile neler yapılabilir noktasında ise Huawei Honor 8X modelinizi tanımlamanın en iyi yoludur diyebiliriz. Cihazınızın özellik bilgilerini almak veya Honor 8X’e dair gizli bilgileri öğrenmek için kullanılabilir. IMEI kontrolü yapmak Huawei Honor 8X gibi cihazlarda ayrıca orijinal mi yoksa yurtdışı ürün mü şeklinde de bilgilenebilirsiniz. Diğer yandan önemli noktalardan birisi olarak Huawei Honor 8X cihazınızın kayıp yada çalıntı olarak bildirmek için IMEI numarası kullanılabilmektedir. Yapacağınız bu adımlar ile kolay bir şekilde Honor 8X’in IMEI numarasını kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir