Huawei, bugün itibariyle Türkiye’de satışa sunduğu FreeBuds 5 kablosuz kulaklık modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Modelin farklı tasarımı ve özellikleri kulaklık severler tarafından merakla bekleniyordu. Ürünün Türkiye sayfası üzerinden yakında Türkiye’de de elde edilebileceği açıklanmıştı ve Huawei, bu sözünü tutarak ürünü resmî sitesi üzerinden 2.999 TL fiyatla satışa sundu.

Huawei FreeBuds 5 Özellikleri

Huawei FreeBuds 5, tasarımıyla dikkat çeken bir kulaklık modeli olarak karşımıza çıkıyor. Alt kısmının geniş olmasıyla farklı bir gövde yapısına sahip olan ürün, iki farklı renk seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor. Silikon uçlara sahip olmayan FreeBuds 5, 11 mm sürücüler üzerine kurulu ve IP54 sertifikasına sahip. Yuvarlak yapılı ufak haznesiyle taşınabilen ürün, toplamda 55 gramlık bir ağırlığa sahip. Kulaklıkların her biri 5,5 gram ağırlığında tasarlanırken, hazne 44 gram ağırlığında.

Huawei FreeBuds 5, hibrit yapıda gürültü engelleme özelliği sunuyor. Direkt olarak kulak içine giren bir yapıya sahip olmayan ürün, gürültü engelleme açıkken 3,5 saat, kapalıyken 5 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca LDAC desteği de bulunan kulaklık, kablosuz şarj desteğiyle birlikte birden fazla cihaza aynı anda bağlanabiliyor. Ürün, üç mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerindeki arka plan gürültüsünü engelleme özelliği de sunuyor.

Farklı Tasarımı ile Huawei FreeBuds 5 Türkiye’de satışa sunuldu

Huawei FreeBuds 5 Fiyatı

Huawei FreeBuds 5’in yurt dışı satış fiyatı 132 dolar olarak belirtiliyor. Türkiye’deki satış fiyatı ise 2.999 TL olarak açıklanmış durumda. Huawei, farklı tasarımı ve özellikleriyle kulaklık severlerin beğenisini kazanacağına inandığı FreeBuds 5’i Türkiye’de satışa sunarak kullanıcılara farklı bir seçenek sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir