Huawei’nin kısa süre önce tanıtmaya hazırlandığı Enjoy 20e modelinin bazı teknik özellikleri açıklandı.

2019 yılında Çin devleti ile doğrudan bağlantısı nedeniyle ABD tarafından kara listeye alınan Huawei, yaptırımların açtığı yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde ABD’ye olan bağlılığını en aza indirmek için tanıttığı HarmonyOS 2.0 ile gündeme gelen şirket, bugün eski ya da yeni fark etmeksizin hemen hemen tüm akıllı telefonlara işletim sistemini hızla gönderiyor. Ayrıca Huawei, yeni akıllı telefonlarını kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Son olarak şirket, geçtiğimiz günlerde tanıtmaya hazırlandığı giriş seviyesi Huawei Enjoy 20e’yi şimdiden online mağazasında listeledi. Böylece cihazın bazı teknik özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Huawei Enjoy 20e özellikleri

Huawei Enjoy 20e, şirketin online mağazasında listelenmiş olsa da, akıllı telefonun resmi lansman tarihi ve tüm teknik özellikleri şimdilik açıklanmadı. Ancak ortaya çıkan özelliklerin kullanıcılara cihazın tasarımı ve performansı hakkında önemli fikirler verdiğini de belirtmek gerekiyor. Akıllı telefon 6,3 inç HD çözünürlüklü panel ile birlikte geliyor. Ayrıca panelde selfie kamerasının bulunduğu damla çentik tercih edilmiş.

Screen Shot 2021 10 19 at 20.26.59

Huawei’den yeni esnek akıllı telefon: Huawei Mate X

Kamera tarafında ise henüz çözünürlükleri açıklanmayan LED flaşlı ve iki sensörlü ikili kamera kurulumu yer alıyor. Aynı zamanda ön kamera hakkında henüz bir detay paylaşılmadı. Cihaz 128 GB dahili depolama alanı ve 5.000 mAh pil ile geliyor. Öte yandan ek bir güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi okuyucu ise arka tarafa konumlandırılmış. Şimdilik akıllı telefonun tüm özellikleri bu. Daha önce sızdırılan görseller göz önüne alındığında Huawei Enjoy 20e, pembe ve yeşil olmak üzere en az iki renk seçeneğiyle piyasaya çıkacak. Son olarak akıllı telefonun fiyat etiketi 156 dolar olarak belirlendi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir