23 Aralık tarihinde özel bir tanıtım gerçekleştirecek olan Huawei’nin tanıtımda akıllı gözlüklere yer verebileceği öne sürüldü. 

Huawei Winter Flagship adı ile 23 Aralık tarihinde özel bir lansman gerçekleştirecek olan Huawei, değiştirilebilir lenslere sahip Huawei akıllı gözlüklerine bu tanıtımda yer verebilir. Konu ile ilgili gelen son bilgilerde Huawei Smart Class olarak adlandırılan ürün için çalışmaların büyük oranda tamamlandığı ve şirketin ilk akıllı gözlüğü olarak bu yeniliğin de tanıtımda olacağı belirtildi. Tanıtımda yer alması beklenen bir diğer ürün ise Huawei MateBook X Pro olacak.

Huawei akıllı gözlükleri neler sunuyor?

Akıllı gözlük ile ilgili gelen ilk bilgilerde özel bir işletim sisteminin kullanıldığı ve Huawei HarmonyOS benzeri bir sistem ile piyasaya sunulacağı belirtildi. Gözlük şirket tarafından kişisel bir asistan olarak tanıtılıyor. Böylece birleştirilebilir lenslerin yanı sıra pek çok farklı özellik ile desteklenecek gözlükler diğer Huawei ürünleri ile de uyumlu olacak.

Gözlüklerin takıldığı sağ ve sol arka bölümlerinde ise özel hoparlörler yer alacak. Böylece kullanıcıların duyma gibi farklı ihtiyaçları da kolayca giderilmiş olacak. Akıllı gözlüklerin kullanılması sayesinde hoparlör ya da kulaklık gibi kullanımların da ortadan kalkacağı düşünülüyor. Tek lens tasarımı ile fütüristtik bir görünüme sahip olan gözlükler, 30 gramdan daha hafif bir tasarıma sahip. Standart gözlükler ile benzer bir ağırlıkta olan yeni akıllı gözlükler, kullanımda herhangi bir dezavantaj yaratmıyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir