En yeni tabletini tanıtan Huawei, MatePad 11,5 inç S ile göz konforuna ve yaratıcı potansiyele öncelik verdi. Bu yeni ürün, geniş 11,5 inç 2,8K 144Hz IPS ekrana sahip. Huawei, göz yorgunluğunu azaltmak isteyenler için tableti isteğe bağlı PaperMatte teknolojisiyle donatıyor. Belirli bir işlemci gizemini korurken, MatePad 11.5 inç S, HarmonyOS 4.2 üzerinde sorunsuz çalışıyor ve 8GB RAM ve 256GB depolama alanı ile güçlü bir yumruk atıyor. Tabletin ilk olarak geçen yıl Çin’de piyasaya sürüldüğünü lütfen unutmayın, bununla ilgili daha fazla ayrıntı burada.

Tablet ayrıca ayrı olarak satılan M-Pencil StarLight kalem ile de uyumlu!

22,5W hızlı şarj özelliğine sahip uzun ömürlü 8800mAh pil, gün boyunca üretken kalmanızı sağlar. Tablet ayrıca fotoğraf ve video çekmek için 13MP arka kameraya ve 8MP ön kameraya sahiptir. Sadece 510 g ağırlığında 6,2 mm’lik şık bir metal gövdeye sahip olan MatePad 11,5 inç S, tarzınızı tamamlamak için Uzay Grisi, Buzlu Gümüş ve Mor renk seçenekleriyle sunulur.

Tablet ayrıca ayrı olarak satılan M-Pencil StarLight kalem ile de uyumlu!
Tablet ayrıca ayrı olarak satılan M-Pencil StarLight kalem ile de uyumlu!

Yaratıcılar ve çoklu görev yapanlar düşünülerek tasarlanan MatePad 11.5 inç S, sanatsal çalışmalar için M-Pencil StarLight kalem (ayrı satılır) ve rahat yazı yazmak için akıllı manyetik klavye ile uyumluluk sunar. Fiyatlar 399 €’dan (yaklaşık 3.100 ¥) başlıyor ve klavyeyi de içeren paketler 499 €’ya (yaklaşık 3.877 ¥) ulaşıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir