Huawei, yeni kablosuz şarj cihazını tanıttı. Özel yeni modelde 3D soğutmasıyla dikkat çekiyor. İşte 80W dikey kablosuz şarj özellikleri…

Huawei yeni tanıtımında 80W dikey kablosuz şarj cihazına yer verdi. Yeni modeliyle hızlı ve kablosuz şarj imkanı sağlayan şirket, 80W ile dikkat çekiyor. yeni modeliyle kablosuz şarj ürün gamını genişleten şirket, üstelik yeni modelinin son nesil iPhone modelleriyle de uyumlu olmasıyla öne çıktı.

80W Dikey Kablosuz Şarj Özellikleri Neler?

Beyaz ve gri olarak iki farklı renk seçeneğiyle piyasada olacak 80W dikey kablosuz şarj istasyonu, telefonların modeline göre yatay ya da dikey olarak şarj edilmesine imkan tanıyor. İçerisindeki çift bobinli tasarımı ile hızlı ve güvenli şarj sunan 80W dikey kablosuz şarj, olası yüksek ısınmaları önlemek adına soğutma sistemine de sahip. 3D hava soğutma sisteminin entegre edildiği 80W dikey kablosuz şarj, tabanındaki özel hava kanallarıyla ısıyı bertaraf edebiliyor.

Huawei 3D Soğutmalı Yeni 80W Dikey Kablosuz Şarj Cihazını Tanıttı
Huawei 3D Soğutmalı Yeni 80W Dikey Kablosuz Şarj Cihazını Tanıttı

Cihazda ısının yanı sıra özel güvenlik önlemleri de bulunuyor. FOD olarak adlandırılan özel sistem yabancı nesnelerin algılanmasını ve cihazın güvenli şekilde kullanılmasını sağlıyor. Cihazda yabancı bir cisim tespit edildiği takdirde ise özel LED bildirimiyle bilgilendirme yapıyor.

80W Dikey Kablosuz Şarj Hangi Cihazlarla Uyumlu?

80W dikey kablosuz şarj modelini satın alan kullanıcıların cihazı kullanabileceği modeller şöyle;

  • Desteklenen Telefon Modelleri: Mate 60, Mate 50, Mate 40, P60, P50, P40 ve P30 serisi. iPhone 13, 14 ve 15 serisi
  • Desteklenen Tablet Modelleri: Huawei MatePad Pro 10.8
  • Desteklenen Kulaklık Modelleri: FreeBuds Pro, FreeBuds Pro 2, FreeBuds Pro 2 +, FreeBuds Pro 3, FreeBuds 3, FreeBuds 4 ve FreeBuds 5

80W dikey kablosuz şarj fiyatı ise açıklanmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir