HTC, Metaverse temalı telefonuyla beklentileri yükseltmişti. Son olarak şirket yeni bir tablet modelini de piyasaya sürdü. İşte yeni tablet modelinin özellikleri:

HTC Desire 22 Pro resmi olarak tanıtıldı

HTC, uzun bir bekleyişin ardından yeni akıllı telefonunu piyasaya sürüyor. Bu yeni sürümle devam ediyor. HTC, Metaverse temalı telefonlarla çıtayı yükselten yeni bir tablet serisini piyasaya sürdü. İşte yeni modelin özellikleri.

HTC A101 teknolojisinde hayal kırıklığına uğradı

Yeni HTC A101, kalın tasarımıyla pek çekici görünmüyor. 10.1 inç full HD ekrana sahip olan tablet, alüminyum çerçeveye ve arka panele sahip. Yeni tabletin arkasında siyah bir kamera bölümü var.

Kameranın tabletin arkasından çıkan kısmı ana 16MP kamerayı barındırıyor. Bunun üzerine 2MP ultra geniş kamera portre modu için tabletteki yerini alıyor. HTC, karanlık görüntüler için bir flaş ekleyerek bu konuda bazı yazılım desteği için de başvuruyor.

HTC’nin kalın çerçeveleri ve günümüze pek uymayan kasası tabletin teknik özelliklerine de yansımış. HTC A101, Unisoc T618 işlemci ile donatılmıştır. Tabelette bulunan 12nm işlem işlemcisi, mevcut 5nm işleminden çok uzak. Bu da şirketin satış rakamlarında rakiplerinden geri kalmasına neden olabilir.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sunan tablette 7 bin mAh pil bulunuyor. 10W şarj desteği ile gelen tablet, Android 11 ile geliyor. Android 13’ün tanıtılmak üzere olduğu düşünüldüğünde, yeni HTC tabletin güncelleme konusunda önemli bir dezavantajı olduğu söylenebilir.

Yeni HTC tablet modeli ilk olarak Güney Afrika’da satışa sunulacak. Yeni modelin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. HTC A101’in gelecekte başka pazarlarda da piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini zaman gösterecek. Peki siz HTC’nin yeni tableti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir