Sanal gerçeklik teknolojisi üzerinde çalışan HTC’nin yeni telefonu HTC Desire 22 Pro resmi olarak tanıtıldı. İşte cihazın özellikleri:

HTC Metaverse temalı bir telefon üzerinde çalışıyor

Akıllı telefon sektöründeki rekabet gücünü uzun süredir kaybeden ve birçok ülkede adı bile geçmeyen bir marka haline gelen HTC, sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojileri üzerinde çalışırken yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan HTC Desire 22 Pro. 120Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç LCD telefon, Snapdragon 695 işlemciden güç alıyor. 6nm üretim sürecinden geçen sekiz çekirdekli işlemci 2.2GHz’e ulaşır ve Snapdragon X51 5G modem ve Adreno 619 grafik birimi içerir.

HTC Desire 22 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Şirketin yeni orta segment telefonu, HTC Vive Ecosystem ve HTC Vive Flow kulaklık gibi HTC’nin sanal gerçeklik ürünleriyle uyumludur. Metaverse’in sanal içeriği, büyük bir satış noktası olan Viverse uyumluluğu sayesinde HTC VR telefon ve kulaklık aracılığıyla kullanılabilir. HTC, kripto para birimleri ve NFT’ler gibi dijital varlıkları doğrudan telefonunuzdan yönetmenize yardımcı olan araçlar da sunuyor.

htc desire 22 pro resmi olarak tanitildi

Desire 22 Pro’nun 64 Megapiksel f/1.8 diyafram açıklığına sahip ana kamerasına 13 Megapiksel f/2.4 ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel derinlik algılayıcı sensör eşlik ediyor. Ön tarafta ise ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilmiş 32 megapiksel f/2.0 kamera bulunuyor.

8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile gelen telefonda microSD kart desteği de bulunuyor. Android 12 işletim sistemi ile gelen telefon 4520 mAh bataryaya sahip. 18 W kablolu hızlı şarj ve 15 W kablosuz hızlı şarjın yanı sıra ters şarj imkanı da sahip. Yan tarafında parmak izi okuyucu bulunan telefon, IP67 sertifikası sayesinde su ve toza karşı korumalı.

Altın ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan HTC Desire 22 Pro’nun Avrupa pazarı için fiyatı 459 Euro olarak belirlendi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir