HTC Viverse çıkış tarihi belli oldu. Peki Metaverse entegrasyonunu ile gelecek yeni HTC telefondan neler bekleyebiliriz?

HTC, akıllı telefon pazarına geri dönüyor

Küresel akıllı telefon pazarından uzun süredir çekilen HTC, Metaverse dünyasının bir parçası olarak pazara geri dönmek istiyor. Geçen yıl Tayvanlı kullanıcılara sadece birkaç akıllı telefon sunan HTC, Viverse modeliyle AR ve VR’ye odaklanmak istiyor.

HTC Viverse ne zaman tanıtılacak?

HTC’nin yaptığı son açıklama ile HTC Viverse çıkış tarihi açıklandı. Şirketin sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre HTC Viverse 28 Haziran’da dünya çapında piyasaya çıkacak. Şimdiye kadar sızdırılan özelliklere odaklanan Viverse, kapsamlı bir küresel meta veri deposu karşılaştırması sunmak istiyor.

Tayvanlı şirketin daha önce paylaştığı “Geleceğe Giriş” etkinliğinin detayları belirsizliğini koruyor. Aslında şirket, akıllı telefon hakkında henüz herhangi bir bilgi vermedi ancak Viverse logosu, cihazın metaverse ile ilgili olabileceğini gösteriyor. VR / AR odaklı akıllı telefon, Metaverse’e girmeyi kolaylaştırabilir.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisinin son dönemde çok fazla tanıttığı model olmasına rağmen, telefon tamamen üretmeyi bırakmadı. Şirket yakın zamanda en son teknolojilerin hayranları yeni için araçlar geliştirmeye odaklandı. Yeni Viverse’in de metaverse entegrasyonu getirmesi bekleniyor.

Ancak şunu da belirtelim ki Viverse, HTC’nin son teknoloji ile takip ettiği ilk cihaz değil. Blockchain konseptinin yükselişte olduğu bir dönemde şirket, blockchain teknolojisine sahip Exodus 1 akıllı telefonunu duyurmuştu. Ancak bu modelle piyasayı önemli ölçüde etkilemeyi başaramamamıştı.

28 Haziran’da tanıtılacak olan Viverse ile akıllı telefon dünyasının metaverse uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi öğrenebileceğiz. Ayrıca blockchain testinden sonra şirketin AR/VR açısından ne kadar başarılı olduğunda ortaya çıkacak.

Peki siz HTC’nin bu yeni telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir