Akıllı cep telefon dünyasının eski başarılı isimlerinden HTC, yeni nesil rekabetin içerisinde şansını bir kez daha deneme kararı almış gözüküyor. HTC, uzun bir zaman önce çıkarmış olduğu akıllı cep telefon modelleriyle Android pazarında başarılı bir çizgide devam ediyor. 

ZTE Blade V40 serisi tanıtıldı

Firmanın üst seviye akıllı cep telefonları sevilen cihazlar arasında yer alıyor ve oldukça da takdir topluyor. Fakat firma, bu rekabette kalıcı olamadı ve daha sonra cep telefonu bölümünü Google’a sattı. Bunun üzerine ise özellikle de VR (Sanal Gerçeklik) tarafına ve orta seviye basit olarak gösterilen telefonlara odaklanır hale gelen üretici, Roland Quandt tarafından yapılan haberlere göre nisan ayı içerisinde üst seviye bir amiral gemisi Android akıllı cep telefonların tanıtımını yapacak. Bu telefonlar için şu anda detaylı bir sızıntı yapılmadı. Fakat HTC imzalı bu akıllı cep telefon modelinin bazı metaverse özelliklerine sahip olacağı da dile getiriliyor. 

10

Şu an için bunların neler olduğu bilinmiyor, üzerinde çalışılan telefonun çok büyük bir ses getirmediği sürece öne çıkması da pek olası gözükmüyor. Nokia gibi Android telefon pazarını tam olarak değerlendiremeyen üretici, yine de yeni telefonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’de halen aktif olarak hizmet veren HTC’nin söz edilen cep telefonu büyük ihtimalle resmi lansman öncesinde detaylı bir şekilde aktarılacak. HTC’nin esas odak noktalarından biri ise söylendiği üzere 2022’de de VR ve AR cihazlar olacak.

HTC

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir