HP’nin yeni dizüstü bilgisayarı HP Star Book Pro 2024 tanıtılarak pazarlardaki yerini almaya başladı.

HP, dizüstü bilgisayarlarda yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Şirketin en yeni modellerinden birisi Star Book Pro olarak adlandırılan HP Star Book Pro 2024 oldu. İlk olarak Çin’de tanıtılan ve satışa çıkarılan ürün, kısa süre içerisinde markanın tüm pazarlarında yerini alacak.

HP Star Book Pro 2024 Özellikleri

Yeni modelde, 16 inç 2.5K IPS ekran kullanılıyor. 120Hz yenileme hızı ile desteklenen bu ekranda güçlü donanımlar ile birlikte üstün bir grafik kalitesi ve performans elde edilebiliyor. Intel Core Ultra işlemcilerin tercih edilebileceği HP’nin yeni modelinde kullanıcılar i5 ya da i7 serisinden birisini seçebiliyor. Günlük görevler için çok iyi bir performans sergileyebilecek HP Star Book Pro 2024’te 16 GB veya 32 GB LPDDR5x RAM ile 1 TB PCIe 4.0 SSD depolama alanı yer alıyor

HP Star Book Pro 2024 Dizüstü Bilgisayar Tanıtıldı
HP Star Book Pro 2024 Dizüstü Bilgisayar Tanıtıldı

Grafiklerde ise HP’nin tercihi NVIDIA. GeForce RTX 4050 ekran kartının yer aldığı model, bu sayede üst düzey oyun kalitesini de kullanıcılara sunuyor. Markanın en yeni ve üstün özellikli ekran kartlarından birisi olan RTX 4050, yüksek donanımlar ile güçlü bir dizüstü bilgisayarının geliştirildiğini gösteriyor.

Bilgisayarda, yüz tanıma özelliğine sahip 5MP web kamerası güvenlik ve pratik kullanımda avantaj sağlıyor. Metal bir kasa ile dayanıklılığın arttığı HP’nin yeni modelinde klavye için ek bir sayısal tuş takımına da yer açılmış.

21 Saate Kadar Video Oynatma

68Wh bataryasıyla uzun süreli kullanımlarda ideal durumda olan HP Star Book Pro 2024, tanıtımdaki bilgilere göre 21,5 saate kadar full HD video oynatma ve 13 saate kadar standart kullanımlarda kesintisiz güç sağlıyor. Üstelik yüksek kapasiteli pil için 100W PD hızlı şarj da mevcut.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir