Oyuncuları heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı. Henüz resmiyet kazanmayan gelişmeye göre Horizon Zero Dawn Remaster/Remake üzerinde çalışmalar başladı.

Horizon Zero Dawn oyunu ile ilgili gündemde yer alan bazı haberler, önemli güncellemelerin ve yenilemelerin olacağını gösterdi. Yeniden yapılanma olarak adlandırılan versiyonda kullanıcıları gelişmiş özellikler ile desteklenecek yeni bir oyun bekliyor. Yeni dokular, animasyonlar ve karakterler ile zenginleştirecek olan Horizon Zero Dawn, PlayStation 5’in yanı sıra bilgisayar desteğini de alacak.

Horizon Zero Dawn rekor kırdı!

Çok oyunculu Horizon Zero Dawn Remake gelebilir

Bilgisayarda ve PlayStation 5’te desteklenecek yeni oyunun çok oyunculu bir moda sahip olması da iddialar arasında yer alıyor. Şu anda PlayStation 5 konsollarında oynanan oyunların büyük bir bölümünün yeniden yapılmış ya da düzenlenmiş versiyonlar olduğu göz önünde bulundurulduğunda Horizon Zero Dawn için yapılacak yeni çalışma da ilgi görebilir. Bu bakımdan haberler gündeme geldikten sonra seri hayranları umutlanmış ve beklentilerini arttırmış görünüyor. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili daha fazla detay ve resmi açıklamalar gelebilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir