Yakında tanıtılacak olan Honoc X30 sınır tanımıyor.

Yeni Honor akıllı telefon serisi yakında piyasaya sürülecek. Yaklaşan Honor X30 bazı açılardan ilk olacak. Ayrıca serinin şık bir görünüme, güçlü donanıma sahip olacağı vaat ediliyor. Üretici, bugün bu telefonun bazı temel özelliklerini tanıtan bazı fragmanlar yayınladı. Gerçekler, şarj hızı, pil, pil ömrü, ekran-gövde oranı ve çerçeve kontrolü açısından geliştiklerini kanıtladı.

Honor X30 özellikleri

Çok daha önce, Honor X30’un Qualcomm Snapdragon 695 5G yongasıyla lider olacağını duymuştuk. Adından da anlaşılacağı gibi, bu, 6nm işlem teknolojisine dayanan orta sınıf bir SoC’dir. Aynı zamanda Adreno 619 GPU’yu da entegre eder.İkincisi, canlı renkler ve akıcı hareket ile sanal dünyaya hayat verir. Önceki nesle göre %30’a kadar daha hızlı.

Honor 60 ve Honor 60 Pro ortaya çıktı

Ayrıca yerleşik Snapdragon X51 5G modem, birden çok frekansı ve modu destekler. Bunlar arasında Sub-6 GHz ve mmWave ile SA ve NSA, TDD, FDD ve DSS modları bulunur. Kryo 660 işlemci dahili olarak önceki modele göre %15 daha iyi performans sunar. Honor X30’un bir diğer harika özelliği de kamerası. Standart 48MP + 2MP + 2MP kombo ile birlikte gelirken Qualcomm Spectra 346T Triple ISP sayesinde düşük ışık koşullarında oldukça iyi bir performans sergiliyor. Şu anda pil kapasitesi hakkında hiçbir bilgimiz yok. Ancak daha önce 66W hızlı şarjı destekleyeceğini duymuştuk. Lansman tarihi 16 Aralık olarak belirlendi. Önümüzdeki günlerde perakende satış mağazaları hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.

Honor X30 performans

Bilmeyenler için Honor’un X serisi oldukça popüler bir dizidir. LineX’in dünya çapında yaklaşık 90 milyon kullanıcısı var. Ve şimdi şirket bu seride yeniliğini göstermeye hazır. Genel olarak konuşursak, onursal bağımsızlık, şirketin şimdiye kadar verdiği en iyi kararlardan biriydi. İlk etapta şeref eli serbest bıraktı ve Amerikan teknolojisini hem donanımda hem de yazılımda kullanabildi.

Aynı zamanda Huawei’nin yönetim kültürünü ve teknolojisini miras aldı. Son olarak, Honor kendi Huawei müşteri tabanından yararlanır. Bütün bunları bir araya getirdiğimizde, Honor’un parlak bir geleceği olduğunu görebiliriz. Counterpoint Research’e göre, üçüncü çeyrek sevkiyatları bu satıcıyı ülkedeki en başarılı üçüncü akıllı telefon satıcısı olarak sıraladı. Diyelim ki bu yılın üçüncü çeyreğinde önceki çeyreğe göre %96 daha fazla akıllı telefon satabildiniz. Aslında şirket Çin pazarında %15’lik bir paya sahip.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir