Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Honor, bu yıl içerisinde dikkate değer bir geri dönüşle adından söz ettiriyor. Şirket, Huawei çatısı altından ayrıldı ve sonuç olarak ise şirket, eski çatı şirketinin dünyanın en büyük akıllı cep telefon üreticisi olma arayışına son veren ABD Yasağı’ndan kurtuldu. 

Esasında, Huawei bugün küresel anlamda geçerlilik kazanmak adına mücadele veriyor. Honor, küresel anlamda müşteriler için “yeni Huawei” olma yolunda emin adımlarla ilerleme kat ediyor. Marka, 2021’in üçüncü çeyrek kısmına elde ettiği iç pazarda da başarılı bir performans sergiliyor. Honor markasına ait olan en başarılı cihazlar ise Honor 50 ve Honor 50 Pro olarak belirtildi. Marka bu Aralığın birinci günü yani Çarşamba günü tanıtılacak olan Pro Honor 60 ve Honor 60 için hazırlıklara başladı. Marka, bu cihaz ile manşetlerde yerini almak üzere heyecanla günün gelmesini bekliyor. 

5 17

Honor 60 ve Honor 60 Pro, son birkaç gün içerisinde birden fazla bilgi ile gündemde yerini aldı. İlk olarak söz konusu bu akıllı cep telefon büyük anlamda benzer dahili özellikler ile gündemde yerini alıyor. Ancak önemli farklılıklar ise tasarım kısmında kendini gösterecek. Bugün içerisinde iki cep telefonu ortaya çıkaran yeni fotoğraflar sızdırıldı. Honor 60 Pro, kavisli bir alt ve üst kenarlara sahip olacak ve küçük çerçeveleri daha da küçük bir hal alacak. Pro seçeneği de serinin diğerlerine göre daha büyük ancak benzer şekilde genişliğe sahip olacak. Daha önce aktarılan bilgilere bakıldığında düz çerçeveye sahip olduğu belirtilmişti ve bugün ortaya çıkan görseller de bu bilgiyi doğruluyor. Her iki cihazda da ortada tek bir delik ve arka kısımda da üçlü kamera kurulumu yer alacak. Sıradışı bir şekilde, daha önce ortaya çıkan söylentiler iki modelden birinin düz bir şekilde kamera öneriyordu ancak görüldüğü üzere Honor kamera konusunda kendini epey geliştirmiştir. 

Honor 60 serisinin ihtimal değerindeki özellikleri

Digital Chat Station tarafından aktarılan bilgilere göre Honor 60, Full HD+ çözünürlüğe sahip 120 Hz AMOLED ekran özelliğine sahiptir. 32 MP selfie kamerasına sahip olan bu cihaz Snapdragon 778G+ SoC taşıyacak. Ana kamera 108 MP kamera + 50 MP + 2 MP sensör ile kusursuz bir çekim keyfi sunabilir. Pil kapasitesi 66 W hızlı şarj ile 4.300 mAh şeklindedir. Diğer raporlara göre Honor 60 Pro’nun Qualcomm Snapdragon 870 SoC’ye sahip olduğunu dile getiriliyor ancak bu kesin bilgi değildir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir