Honor katlanabilir telefon dünyasına yönelik önemli bir atılım içerisinde. Yeni gelen bilgilerde Honor Magic V için ilk Sızıntı yapıldı.

Weibo adlı Çin kaynaklarında yer alan yeni gelişmelerde, yeni modelde yer alacak özellikler belirtildi. Honor, katlanabilir telefon sektöründe Samsung Galaxy Fold 3 ya da Oppo Find N modellerinde görüldüğü gibi kitap tarzı tasarımların ön planda olacağını düşünüyor. Bu nedenle de piyasaya sunacağı modellerde bu katlanma prensibini benimseyecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Şirket CEO’su ile yapılan röportajlarda da yine katlanabilir telefonlar ile ilgili bu detaylar gündeme getirilmişti. Bu röportajda Honor Magic V Samsung Galaxy Fold 3 ile benzer katlanabilir bir yapıda olacağı da doğrulanırken, yapılan sızıntıda yeni modelde işlemci konusunda iddialı bir seçim yapıldığı görüldü.

Weibo’da görüldü

Honor Magic V modeli için Weibo kaynağında bir ekran görüntüsüne yer verildi. Katlanabilir telefon için hazırlandığı görülen bu ekran görüntüsü, işlemcide Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin kullanılacağı belirtildi. Böylece katlanabilir akıllı telefon pazarında lider olmak ve ilkleri yapmak isteyen şirket, tanıtım ile iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Katlanabilir modelde yer verilecek olan böylesine güçlü işlemcinin ekran kartı ve diğer donanımlar ile desteklenmesi kuşkusuz çoğu kullanıcının dikkatini çekecek. Honor Magic V modeli için yapılan sızıntı sadece işlemci bilgisi ile sınırlı. Paylaşılan görüntüyü ise aşağıda görebilirsiniz;

honor magic v

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir