Honor’un Honor 200 serisi akıllı telefonlarını 27 Mayıs’ta Çin’de duyurması planlanıyor. Raporlar, markanın Magic V Flip’i ilk flip tarzı katlanabilir ekranlı telefonu olarak Haziran ayında iç pazarda tanıtabileceğini iddia etti. Markanın 200 serisinin lansmanından sonra bu telefonun tanıtımını yapması bekleniyor. Lansmandan önce, Çinli bir duyumcu Magic V Flip’in gerçek bir render’ına benzeyen bir görüntü yayınladı.

Honor Magic V Flip Tasarımı Yeniden Ele Alındı!

Sızıntıya göre, Honor Magic V Flip’in beyaz varyantı Rocco White olarak tanıtılacak. Görüntü, Motorola Razr 40 Ultra veya yakında çıkacak olan Razr 50 Ultra gibi büyük bir dış ekrana sahip olacağını ortaya koyuyor. Ne yazık ki Magic V Flip’in kapak ekranının tam boyutu henüz bilinmiyor.

Honor Magic V Flip Tasarımı Yeniden Ele Alındı!
Honor Magic V Flip Tasarımı Yeniden Ele Alındı!

Sol üst köşede, LED flaşla birlikte üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan dairesel bir kamera modülü var. Cihazın alt yarısında ise Honor logosu yer alıyor. Şu anda, cihazın diğer renk varyantları hakkında netlik yok. Raporlara göre, Honor Magic V Flip 4.500mAh çift hücreli bir bataryaya sahip. Ancak, telefonun diğer özellikleri hala gizleniyor.

İlgili haberlerde, Honor ayrıca Honor Magic V3 adlı başka bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Yatay olarak katlanabilir telefonun Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacağı söyleniyor. Büyük olasılıkla V3 Temmuz ayında Çin’de duyurulacak.

Şu anda marka, 27 Mayıs’ta Çin’de resmiyet kazanması planlanan Honor 200 serisinin lansmanı için hazırlanıyor. Honor 200 ve 200 Pro’nun sırasıyla Snapdragon 7 Gen 3 Geliştirilmiş Sürüm ve Snapdragon 8 Gen 3 yonga setlerine sahip olacağı söyleniyor. 200 serisi Çin’de Oppo Reno 12 serisi ve Vivo S19 serisinin rekabetiyle karşı karşıya kalacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir