Magic 6 Pro adıyla tanıtımı yapılan yeni Honor modeli, yüksek kamera özellikleriyle dikkat çekti. Cihaz, 180MP periskop kamerasını kullanacak.

Honor, yeni akıllı telefonlarındaki özellikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket yeni modeli Magic 6 Pro modeliyle yeniden gündemde yer almayı başardı. 180 MP periskop kamerasının kullanıldığı yeni model, telefonda fotoğraf çekmeyi sevenler için güçlü bir seçenek yaratılmış durumda. Amiral gemisi olarak markanın piyasada yer alacağı yeni model, geçtiğimiz aylarda ilk kez Çin’de lansman ile görülmüştü.

Magic 6 Pro Özellikleri Neler?

Magic 6 Pro modelinde ilk olarak kamera dikkat çekiyor. dairesel formundaki kamera modülüyle arkada dikkat çeken Honor, fotoğraf çekme konusunda piyasanın en iyilerinden birisi olmaya aday durumda. 122 derece alanın desteklendiği modelde 50 MP ultra geniş açılı sensörü bulunuyor.

Honor Magic 6 Pro, 180MP Kamerasıyla Dikkat Çekiyor
Honor Magic 6 Pro, 180MP Kamerasıyla Dikkat Çekiyor

50 MP Ultra HD ana kameraya sahip olan ana kameraya, 180 MP periskop lens eşlik ediyor. OIS desteğinin yer aldığı modelde üstelik 2.5x optik zoom yapılabiliyor. Dijital zoomda ise oran 100x. Yüksek donanımlarıyla dikkat çeken yeni modelde yapay zeka desteği de ihmal edilmemiş. Telefonda dayanıklılığı arttıracak NanoKristal kalkana yer veren Honor, böylece direnci 10 kat daha arttırmış.

Telefonun diğer öne çıkan özellikleri ise şöyle;

  • Ekran: 6.80 inçlik kavisli AMOLED ekran, FHD+, 120Hz yenileme hızı
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3
  • RAM: 12GB RAM
  • Depolama alanı: 512GB
  • Batarya ve şarj: 80W kablolu ve 66W kablosuz şarj ile 5,600mAh batarya
  • Ara yüz: MagicOS 8.0
  • Renk: Beyaz, mavi, yeşil, mor ve siyah

Magic 6 Pro modelinin satış fiyatı 1.299 Euro. Yeni modelin 1 Mart itibariyle piyasada yer alacağı açıklandı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir