Honor tarafından şirketin yeni modelleri için resmi tanıtımlar yapıldı. Honor Magic 4 öne çıkan model olurken bu modellere ek olarak Honor Watch GS 3 ve Honor Earbuds 3 Pro, Mobil Dünya Kongresi’nde şirketin dikkat çekmesini sağladı.

Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’ne özel bir şekilde hazırlandığı görülen Honor, Magic serisinin son üyeleriyle performansı ve verimliliğin arttırmış durumda. Ayrıca diğer ürünlerinde yer verdiği özel detaylarıyla da sektörde fark yaratabilir potansiyelde. Tanıtıma katılarak şirketin yeni ürünleri hakkında açıklamalarda bulunan Honor Şirket CEO’su George Zhao iddialı sözleriyle dikkat çekti. CEO, “Honor’da her zaman kullanıcılar için en iyi ürün deneyimini yaratmak için çalışıyoruz. Premium Honor Magic Serimiz, yenilikçi teknolojimizin somut bir örneği olarak öne çıkıyor. Tasarım, ekran, kamera, performans ve güvenlikte mükemmelliği yeniden tanımlayan yeni Honor Magic4 Serisi dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara büyüleyici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor” dedi.

Honor Magic 4 özellikleri neler?

Şirketin yeni Magic 4 modelinde Snapdragon 8 Gen 1 5G işlemciler tercih edilmiş durumda. İşlemci performansını yüzde 20 arttırmayı başaran Honor, güçlü işlemcisiyle de çok daha iyi br deneyim sunacak. Performansta yüzde 30, yapay zeka desteğinde ise yüzde 300 oranında bir artışın yakalandığı model, üstelik güçlü işlemciye ek olarak 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile destekleniyor.

Mobil oyun oynamak isteyenler için güçlü bir seçeneğin sunulmak istendiği Honor Magic 4’te GPU Turbo X gibi oyunlara özel teknolojiler kullanılmış. Telefonda öne çıkan diğer özellikler ise şöyle;

Ekran: 6.81 inç LTPO dört kavisli ekran ve ultra ince çerçeve, HDR 10+, 120 Hz ekran yenileme hızı

Ek özellikler: Darbe Genişlik Modülasyonu (PWM), IP68 sertifikası

Arka kamera: 50 MP 122 derece Ultra Geniş Kamera, 64 MP Periskop Telefoto Kamera ve 50 MP geniş kamera

Batarya: 100W Kablosuz Şarj destekli 4600 mAh batarya

Renk: Siyah ve beyaz

1646052517 HONOR Watch GS 3 Launch Event 01
Honor Watch GS 3

Honor Watch GS 3 özellikleri neler?

Honor Watch GS 3 olarak tanıtılan yeni akıllı saat ise mekanik saatlerden ilham alınan özel bir model olarak dikkat çekiyor. 44 gram ağırlığındaki modelde, hafif bir seçenek yaratılmış. Nabız izleme, kalp atış hızı takibi gibi pek çok sağlık sensörüyle donatılan cihaz, 100’ü aşkın egzersiz moduna sahip.

1646052468 HONOR Earbuds 3 Pro Gray 09
Honor Earbuds 3 Pro

Honor Earbuds 3 Pro özellikleri neler?

Yeni akıllı kulaklıklarda ise yepyeni bir teknoloji kullanıcıları bekliyor. Güçlü ses kalitesine ek olarak vücut ısısının ölçülmesini sağlayan Honor Earbuds 3 Pro, böylece kullanıcılar için kulaklıklar üzerinden vücut ısısının kontrol edilmesini kolaylaştırıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir