Kısa süre içerisinde Honor tarafından tanıtımı yapılacak Magic 4 modelinin Geekbench paylaşımları yapıldı. Paylaşımlarda Galaxy S22 Ultra’nın geçildiği vurgulandı.

Samsung tarafından piyasaya sürülen Galaxy S22 Ultra modeli şu anda akıllı telefon pazarının en güçlü modellerinden bir tanesi. Buna karşın Honor Magic 4 için yapılan yeni paylaşımlarda, Galaxy S22 Ultra modelinin kolay bir şekilde geçildiği vurgulandı.

Üstelik sızıntı yapılan raporların yanı sıra resmi hesapları üzerinden de 28 Şubat tarihi itibarı ile Honor Magic 4 modelinin tanıtılacağını ifade edildi. Şirket yeni modeldeki güçlü donanımlar ile iddialı olduğunu vurguladı. Bu açıklamaların hemen ardından gelen yeni bir rapor ise Honor’un çok kolay bir şekilde Samsung’u geçebileceği net bir şekilde gösterdi. İki cihaz arasındaki çoklu çekirdek testlerindeki farkın oldukça etkileyici olduğu görüldü.

Honor Magic 4 Geekbench skorları ortaya çıktı

Honor Magic 4 için yapılan paylaşımlara göre telefonun tek çekirdek performansı 1245, çoklu çekirdek performansı ise 3916 oldu. Samsung’un yeni amiral gemisi ise tek çekirdekte 1215, çoklu çekirdekte ise 3303 puan almıştı. 

Yeni modelde Samsung’un en güçlü modelinin performansını geçmeyi başaran Honor, fiyat-performans dengesini koruyarak piyasaya sunacağı Honor Magic 4 modeli ile tüm rakiplerine gözdağı verebilir. Yapılan paylaşımlarda ortaya çıkan bu durum, şirketin beklenti üzerinde bir performans sunabileceğinin ilk sinyallerini verdi.

Telefonun böylesine yüksek performans göstermesinde önemli etkenlerden birisi de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin kullanılması oldu.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir