Honor, 2020’nin sonlarında bağımsız bir kuruluş olarak kendi yolunu takip etmek için Huawei şirketinden ayrıldı. O zamandan bu zamana muazzam bir şekilde büyüyen işletme, yeni bir döneme başlamaya hazır. Çinli teknoloji şirketi ilk halka arzına hazırlanmak için çok çalışıyor. 

Halka arzla ilgili hala belirsiz birçok ayrıntı var. Şirketin hisselerinin arz edileceği yer ve zaman henüz açıklanmadı. Bununla birlikte, şirketin yönetimi, karşı karşıya olduğu uzun “yapılacaklar listesi” göz önüne alındığında organizasyonunu yeniden yapılandırmaya başladı. Wu Hui, hissedarlar toplantısında yapılan seçimin ardından yönetim kurulu ve şirket başkanı seçildi. Başkan yardımcılığı görevini Wan Biao üstlendi.Ayrıca mevzuatın getirdiği gerekliliklerin ve çeşitliliğinin sağlanması amacıyla ek değişiklik önerileri kamuoyuna açıklandı.

 halka arz

Honor akıllı telefon piyasasındaki sorunlara rağmen büyümesini devam ettirdi

Çin akıllı telefon pazarının küçülmesine rağmen, IDC ve Counterpoint verilerine göre, Honor satışları artırmayı ve sektörün zirvesine yerleşmeyi başardı. Avrupa pazarındaki küçülmeye rağmen hissesini artırıp ilk 5’e giren tek işletme oldu. 

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir