Çinli akıllı telefon üreticisi olan Honor, akıllı saatleriyle de gündemde. 2022 yılında en Honor Band 7 modelini tanıtan şirket, şimdilerde ise halef modeli olan Honor Band 9 için çalışmalarını sürdürüyor. Bluetooth SIG sertifikasyon platformunda Honor Band 9’un yakında piyasaya çıkacağı hakkında bazı ayrıntıları gösterdi. Ayrıca bazı teknik özellikleri de sertifika incelemesinde yer alıyor.

Platformda iki farklı model numarası olduğunu görüyoruz. Bu numaralara RHE-B39 ve RHE-B19 dahil. Yani iki farklı model ile göreceğimiz Honor Band 9’da ekran boyutu ve özellik farkı olabilir. Sertifikasyon incelemelerine dayanarak Band 9’da Bluetooth 5.3 desteği olması muhtemel. Ancak veri tabanı ve giyilebilir cihaz ile ilgili herhangi bir teknik özellik ayrıntısı açıklanmadı. 

Honor Band 9 Özellikleri Sertifikasyon Sitesinde İncelendi
Honor Band 9 Özellikleri Sertifikasyon Sitesinde İncelendi

Honor Band 9 Ekran Özellikleri

Honor 9 Band’ın sertifikasyon incelenmesi ilk kez çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bu demek oluyor ki yakın zamanlarda başka sertifika programlarında da Honor Band 9 incelemesi görebiliriz. Band 7 özelliklerinden yola çıkacak olursak, akıllı saat 1,47 inç AMOLED 2,5D kavisli ekran ile piyasada yer almıştı. 96 spor modu ile kalp atış hızı ölçümü, kandaki oksijen takibi ve  uyku incelemesi yapıyordu. Stres ölçme gibi ekstra özelliklere de sahip. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir