Honor 90 serisi, Honor tarafından 29 Mayıs’ta Çin’de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Ancak, Honor 90 Pro ve Honor 90 modelleri daha tanıtım öncesinde canlı olarak görüntülendi ve tasarımlarıyla ilgili soru işaretleri ortadan kalktı. Son olarak, ünlü bir kaynak olan Digital Chat Station, Weibo üzerinden bu telefonların teknik özelliklerini paylaştı. İşte Honor 90 Pro’nun beklenen özellikleri:

Honor 90 Pro, güçlü bir işlemci olan Snapdragon 8 Plus Gen 1’e sahip olacak. Bu işlemci, 3.0GHz hızında çalışabilen bir performans sunuyor. Düz modelde ise 2.5GHz hızında çalışan Snapdragon 7 Gen 1 işlemci bulunuyor.

honor 80 serisi resmi olarak tanitildi

Honor 90 serisi merak edilen özellikleri 

Her iki telefon da, yüksek bir frekans olan 3840Hz PWM’ye sahip kavisli kenarlı OLED bir ekrana sahip olacak. Ayrıca, arka tarafta 200MP Samsung HP3 ana kamerayı içerecek. Kamera konusunda da bahsetmek gerekirse, Honor 90 ve Honor 90 Pro, arkada üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Düz modelde kamera kurulumu 200MP + 12MP + 2MP şeklinde olacakken, Honor 90 Pro’da 200MP + 12MP + 32MP şeklinde olacak. Ancak, sensörlerle ilgili henüz detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Honor 90 Pro ve Honor 90, 5000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacaklar. Ancak, düz model 66W hızlı şarjı desteklerken, Pro modeli 100W hızlı şarjı destekleyecek.

Tüm bu özelliklerle birlikte, Honor 90 serisi, güçlü işlemcisi, yüksek çözünürlüklü kamerası ve büyük pil kapasitesiyle dikkat çeken bir akıllı telefon serisi olarak karşımıza çıkıyor. 29 Mayıs etkinliğinde daha fazla detayın ortaya çıkması ve telefonların resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir